mandag den 21. maj 2012

The Master - Første teaser

I dag var dagen, hvor vi endelig fik en teaser trailer til den nye James Bond film "Skyfall" - Og heldigvis var det en fed en af slagsen. Det ser faktisk rigtig fint ud.

Hvad jeg dog personligt synes var endnu mere spændene, er den teaser trailer der netop er kommet til den kommende Paul Thomas Anderson film "The Master", der bliver den første film fra mesterinstruktøren siden "There Will Be Blood".

Sand patter.. ok.. Øhh?
Der har endnu ikke været specielt meget information ude omkring denne film, men den skulle angiveligt være P.T. Andersons lidt spøjse kommentar til Scientology "religionen. Joaquin Phoenix skal vist nok spille den højre hånd til den karismatiske stifter af en tros-baseret organisation. Denne leder, som vist nok skulle minde om scientology stifteren L. Ron Hubbard, spilles af den altid fantastiske Philip Seymour Hoffman - man ser ham dog ikke i teaseren, der fokuserer på Joaquin Phoenix unge soldat.

En omgang raket brændstof for meget Joaquin?
Det er første gang siden 2008, at vi kommer til at se Phoenix i en rigtig film (nej, jeg tæller ikke "Im still here" med), og hvis man skal dømme ud fra denne lille teaser, har denne lille pause været god for ham. Han ser nemlig super intens og godt crazy ud ("nå ja, drikker lige lidt raket brændstof"!!!) - lidt som en Travis Bickle i Taxi Driver.

Men ja, vi skal nok lige se lidt mere inden vi kan begynde at snakke rigtigt om den - men super fed første teaser!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats