torsdag den 17. maj 2012

I'm CEO, Bitch! - Taxidriverfilm på Facebook

Så er der sket lidt nyt her på bloggen. Jeg har endelig taget mig sammen til at give bloggen chancen for at blive set og hørt på Facebook! Man kan godt sige at det var et uundgåeligt tvangsægteskab, der bare var blevet udskudt i meget lang tid - men nu er bloggen og facebook forenet i et smukt socialt medie-ægteskab.


Hmm, at sige at det er smuk, er vist så meget sagt, da det endnu er lidt svært at finde ud af. Det eneste der er kommet ud af vielsen, er den store klodsede bastard unge som kan ses ovre i kolonnen til højre, hvor man med god samvittighed. kan trykke "synes-goth-om" (måske bliver man talt dobbelt hvis man er heldig) - Det må man faktisk meget gerne. Så skal jeg nok love at være mere aktiv herinde.

Jeg håber folk vil følge med derinde, da det for mange er lidt lettere, at følge med derinde, da man jo befinder sig der i forvejen (Jo I gør!). Lidt som at blive fodret med dejlig junkfood på sengen med tømmermænd uden selv at skulle gøre noget.

Man kan jo selvfølgelig også bare bruge facebook til at stalke piger eller drenge, som man har gjort indtil nu - Dette vil jeg være op til jer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats