tirsdag den 27. november 2012

This Is 40 featurrete - Med Megan Fox' bryster!

Tja, overskriften er måske lidt plat, men den er faktisk god nok.... Plus at det måske får lokket lidt ekstra folk herind... Sell out I know

Det absolut sjoveste ved "Knocked Up" - der ellers har ganske mange sjove momenter - var ægteparret Pete og Debbie. Det umage par, der havde svært ved at kommunikere, var en helt genial tilføjelse til filmen. Det faktum, at de begge blev spillet af to af de sjoveste mennesker på planeten, Paul Rudd og Leslie Mann, var helt perfekt.


Derfor er jeg ganske spændt på at se det kommende spin-off til filmen, med netop Pete og Debbie som hovedrollerne. "This Is 40" hedder filmen, der fortsætter historien om det umage par, fra hvor det slap i slutningen af "Knocked Up".

Rollelisten ser rigtig fin ud med blandt andre Jason Segel, Melissa McCarthy, Chis O'Dowd, Albert Brooks, John Lithgow og... Megan Fox (Mmmm). Ganske udmærket må man sige.

Nå, men der er blevet udsendt et par trailere, og også to featuretter bag om filmen, hvoraf den første faktisk bare er traileren med reaktioner. Den anden omhandler Jason Segels rolle og hans besøg på settet. De er begge et kig værd, hvis man kunne lide "Knocked Up" eller komedier generelt.

Uden at lyde alt for klam, så har jeg ventet på dette øjeblik i nogle år nu!

Bonus ved den featurette er et klip, hvor man ser lækre Leslie Mann stå og lege med Megan Fox perfekt formede bryster. Jeps, i læste rigtigt!

Nå men her har I dem begge:

This Is 40 - Red Band Featurette:


This is 40 - Jason Segel Featurette:

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats