mandag den 26. november 2012

Fight Club - Public Service Announcements + Penis sang

Jeg tror at de fleste mennesker kan blive enige om, at Fight Club er en dejlig film (bortset fra min gamle far, der siden den udkom, har nægtet at se den pga. filmens titel?!) - eller måske ikke dejlig, men I ved hvad jeg mener.


Jeg faldt lige over to sjove Public Service Announcements, som blev strikket sammen af David Fincher inden premieren, da han håbede på at de ville blive vist i biffen, som et par teaser trailere, der skulle starte lidt hype omkring filmen.

Det skete dog ikke, og da det var får youtube alderen, blev de aldrig rigtig virale, og fik ikke skabt den ønskede buzz.

De kom dog med på to-disk dvd udgivelsen, som David Fincher selv var med til at strikke sammen, for at 'fuldende' hans værk.

Fight Club - PSA:


En anden sjov lille video, som Fincher fik Brad Pitt og Edward Norton med på, er dette sjove cover af Frankie Avalons 'Venus'. Alle syntes at det var en fantastisk sjov tilføjelse til dvd'en - alle undtagen Frankie Avalon, og den kom derfor aldrig med.


Ekstra trivia: En af filmens producere, fik klippet en replik ud af filmen, hvor Marla siger: "Oh, Tylor. I wan't your abortion." Dette var helt fint med Fincher, der derfor fik lavet replikken om til: "I haven't been fucked like that since grade school". Produceren var endnu mere sur over den nye replik, men David Fincher nægtede at klippe den ud af filmen - Og tak for det :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats