søndag den 6. juni 2010

Viral videoer til Toy Story 3

Inden den danske animations film "Rejsen til Saturn" kom for et par år siden, dukkede der flere forskellige små sjove klip op på youtube med forskellige kendte danskere. Dette var et led i filmens virale markedsføringskampagne og den viste sig at blive at blive en kæmpe succes, da mange tog i biffen for at se filmen efter at have set de små klip på nettet.

Nu er der så dukket et par videoer op for den nye Toy Story 3 (den skulle nok blive set uanset hvad). Jeg har endnu kun set tre videoer, som introducerer et par af det nye legetøj i filmen. Der er selvfølgelig en masse forskellige trailers og clip fra filmen på youtube, men dette er vist de eneste reelle viral film.I den første er der tale om Ken dukken, der er lidt træt af at være Barbies boytoy, og selv mener at han er et drenge legetøj. Det er en ganske hyggelig lille film, præcis som vi forventer det af Toy Story film:Den anden film er meget anderledes, men også ret sjov idet, det ikke er tydeligt at der er tale om en viral film til den nye toy story. Det er et klip der skal forstille at være en reklame fra 1983 for bamsen "Lots-o’-Huggin’ Bear". Denne bamse er med i den nye film og hedder Lotso:
Der er også dukket en ret sjov "japans reklame" op af Lotso, hvor det andet legetøj tilbeder Lotso - En sjov lille Pixar joke:Og her er der lige et lille billede af Lotso i Toy Story 3, der forventes at have præmiere d. 26 august i Danmark:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats