mandag den 21. februar 2011

Mine UIP film

At arbejde ved UIP er en meget blandet pose bolsjer. De film der skal udgives det næste stykke tid er voldsomt forskellige, og der er ingen rød tråd i noget som helst.

Derfor bliver jeg derfor også involveret i en masse titler, som jeg aldrig ville have set eller interesseret mig for tidligere. Nu har jeg så pludselig fået en sær respekt overfor selv de ringeste film, da jeg efterhånden har set hvilken indsats der bliver lagt i alle film - uanset budget.

Dette er de UIP titler, der vil få premiere imens jeg er i praktik:True Grit - Fik premiere i torsdags, og er vores eneste rigtige Oscar kandidat. Den ser efter den første weekend ud til at have klaret sig godt.


Rango - Animationsfilm om en øgle med identitetskrise. Den ligner umiddelbart en børnefilm, men lagt det meste humor i filmen er ikke tilsigtet børn, og det bliver derfor spændende at høre hvilken censur filmen får her en af de nærmeste dage.

The Adjustment Bureau - Matt Damon og Emily Blunt i kærligheds/Sci-fi/drama om skæbnen vs. den frie vilje.


Venskab med Fryns - Filmen hedder oprindeligt "No Strings Attached" (Jeps, vi er super kreative her på kontoret - vil dog lige sige, at den danske titel var bestemt INDEN jeg startede) En rom-com med ultra lækre Natalie Portman - der ikke her set bedre ud tidligere, heller ikke i Black Swan - og Ashton "Bruce Willis papsøn" Kutcher. Den handler om bollevenner og om hvordan man undgår at få følelser indblandet i sådan noget snavs.


HOP - fifty-fifty animation og live action om påskeharen og dennes søn, der hellere vil være rockstjerne end at overtage familievirksomheden.


Tomorrow whe  the war began - Australske teenagere i frihedskamp, da deres land bliver indvaderet mens de er på camping tur? - Lyder en smule bizzart, men den var en kæmpe succes i hjemlandet, og det forventes at blive et franchise.

Justin Bieber: Never Say Never - WOW det blir stort! Faktisk havde ingen her på kontoret nogen anelse om hvem drengen var, da de først fik filmen. Dette er blevet ændret totalt, og den lille teenagepigebedårer fylder utrolig meget lige for tiden. Men meget mere om den film på et andet tidspunkt.
The Lincoln Lawyer - Film med Matthew McConaughey. Jeg har ingen anelse om hvad fanden den her film handler om, men skal måske se den i morgen - så gider ikke undersøge det :)

(Kæmpe billeder ved tryk på de små)

Ud over disse kommer der nogle virkelig store film senere på året - og den seneste vi har fået på programmet så sent som i dag er den kommende 3D Adventure familiefilm fra selveste Martin Scorsese!!! Den kommer til at hedde "Hugo Cabret" og bygger på bogen af samme navn, men det kan jeg nok skrive mere om senere.

4 kommentarer:

 1. Jeg vil rigtigt gerne se 'True Grit' og har fået totalt lyst til at starte forfra på Coen-samlingen efter at have læst alle anmeldelserne.

  Jeg glæder mig også til 'Tomorrow when the war began' - så traileren for nylig, og det ser sgu ret spændende ud. Og så oven i købet med Charlie fra 'Lost'!

  Og ja, Natalie Portman er fandeme hot på den plakat, der. Desværre bryder jeg mig ikke - IKKE! - om Bruce Willis' papsøn... fed Golden Globe-tale i øvrigt:)

  SvarSlet
 2. @Jesper - Nu da True Grit har fået premiere, må jeg endelig sige min mening om filmen: Den er klasse!! Men det kunne man jo nok regne ud med de anmeldelser, den har fået allerede.

  Glæder mig også til at se hvad fanden "Tomorrow.." er for noget? Det er en af de få film jeg stadig ikke har set endnu. Jeg har hoppet rigtigt på Lost vognen, så jeg har ingen anelse om hvem Charlie er :)

  Og når vi taler om Venskab med fryns, så skal det siges, at det ikke blot er på plakaten hun ser godt ud. Det er meget bedre live, hvor hendes løs-på-tråden personlighed kommer både hende og tilskueren til gode ;)

  SvarSlet
 3. I morgen da krigen brød ud læste jeg engang i folkeskolen, og jeg syntes den var vildt god! Og det samme om alle efterfølgerne i serien. Jeg vidste ikke den var filmatiseret. Den skal jeg se!

  SvarSlet
 4. Kim, det var da også totalt forkert med Charlie fra 'Lost' - som spilles af Dominic Monaghan (Merry fra 'Ringenes Herre')
  Den film han er med i hedder 'The Day' og får først premiere senere på året. Der er i øvrigt en teaser på Filmzs hjemmeside (http://filmz.dk/film/day-the-2011/trailers/36285)

  Men hey, Kim, 'Lost' - se den!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats