torsdag den 8. juli 2010

Første trailer til "lad den rette komme ind" remake "Let me in"

Alt imens de fleste teenage piger verden over, har svært ved at holde deres hænder ude af deres egne bukser, ved tanken om drengene fra den nye Twillight film . Er vi nogle der i stedet har vores bloddryppende øjne rettet et andet sted hen.

Instruktøren af Cloverfield Matt Reeves er nemlig pt. ved at færdiggøre den amerikanske remake af en af sidste års bedste film; "Lad den rette komme ind" - der ligeledes er en af de bedste film i vampyr genren nogensinde.Selvom de fleste folk i USA og resten af verdenen venter spændt på David Finchers remake af "Mænd der hader kvinder" er vi altså nogle, der finder den kommende "Let me in" film mere interessant.

Dette skyldes ikke blot at "Lad den rette komme ind" er en klart bedre film, men også fordi det i denne nye trailer ligner at Matt Reeves har fanget ånden fra den originale svenske film.

Heldigvis er ser børnene ikke helt så klamme ud, som de gjorde i den svenske - Hvilket jeg personligt finder tilfredsstillende - Fuck og død de svenske var uhyygeeligeee.

bloddryppende trailer lige her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats