onsdag den 21. juli 2010

Batman 3 - Riddler fundet!

Der er dog stadig tale om rygter hvem der skal spille ham, men!!

Jeg lovede tidligere at følge op på nyheder om Christopher Nolans næste Batman projekt, som endnu ikke har fået et navn.

Til gengæld har den første skurk nu fået et navn, og det blev - som det også har været rygtet igennem længere tid - The Riddler!Dette i sig selv er ikke den store overraskelse, men derimod er skuespilleren der er snak om skal spille rollen en lille overraskelse. Utallige store og små stjerner har det sidste års tid været rygtet i det grønne outfit, som Jim Carrey udfyldte i Joel Schumachers tarvelige Batman film "Batman Forever".

Den nye - og med garanti åndssvagt meget federe - The Riddler kan meget vel være Joseph Gordon-Levitt, som også tidligere har været oppe og vende her på siden, fordi han ligeledes medvirker i Nolans nyeste mesterværk Inception (Som på nuværende tidspunkt godt en uge før den danske præmiere ligger nr. 3 på Imdb's top 250!!!).

Jeg kender endnu ikke meget til Gordon-Levitt, men han regnes som et af de helt store amerikanske talenter, efter at han medvirkede i en af sidste års kritikerroste film "(500) Days of Summer", og jeg glæder mig specielt til at se, hvordan Nolans makeover kommer til at se ud, fra gakket og fjollet til skræmmende og twisted.

The Riddler som han så ud i "Batman Forever" og i tegneserien:Og her har vi så den måske nye Batman skurk - Joseph Gordon-Levitt:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats