torsdag den 8. juli 2010

100 onde insults - "Læs og lyt din idiot!"

Der findes efter min mening ikke meget bedre end en rigtig fed sviner i film. Der er bare et eller andet tilfredsstillende ved at høre en kæmpe fed idiot blive kaldt for det personen er - Nemlig en kæmpe fed idiot!

I stort set alle film nu om dage bliver der lavet gode svinere. Nogle er smarte og godt gennemtænkt som fx i "White men can't jump" - hvor den ene "mor" joke efter den andet bliver afprøvet og især denne sparker røv: "I seen your momma kicken a can down the street. I said 'what you doin?'. She said 'Moving'". SLAM BAM PÅ PLADS KAMMERAT!Men også mere enkle kan ramme plet som fx Mads Mikkelsen i blinkende lygter lige inden han likviderer 'den store fede ko'. Ikke noget vildt, men leveringen af svineren er helt perfekt, og har medvirket til at de fleste danskere kan gengive scenen i deres hoveder.

Også Dennis Hopper vs. Christopher Walken i "Sicilianer" scenen fra "True Romance" må være blandt de bedste insults i film historien - Hvilken da også resulterer i en "velfortjent" likvidering af Dennis Hopper.

Grunden til at jeg hiver disse knap så pæne gloser frem skyldes at jeg for nyligt så "Casino" hvor især en veloplagt Joe Pesci sviner folk til højre og venstre. Jeg søgte efter svinere og fandt denne video, hvor der bliver leveret nogle af de bedste svinere gannem tiden. Det er følgelig svært at bedømme hvilke der skal være med på sådan en liste, men jeg finder der personligt ekstremt sjov og derfor rigtig god anvendelse af overskydende 10 minutter.

I videoen vil man bl.a. støde på disse insults:

"You son of a motherless goat"

"what you've just said is one of the most insanely idiotic things I've ever heard. Everyone in this room is now dumber for having listened to it. I award you no points, and may God have mercy on your soul!

"For me, you're somewhere between a cockroach and that white stuff that accumulates at the corner of your mouth when you're really thirsty"

"If I had a dick, this is where I'd tell you to suck it"

SKiv gerne en kommentar med den du synes er bedst eller hvis i har nogle fede som i mener mangler i Videoen er i også mere en velkommen til at skrive dem i en kommentar til dette indlæg :)
Og lige lidt bonus til alle jer Eggplants:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats