torsdag den 20. maj 2010

Your mind is the scene of the crime!


Prepare to get mind-fucked by Nolan - Again!

Endnu engang har en Christopher Nolan film formået at blive hypet til ukendelighed, som vi fx så med The Dark Knight - Og med god grund.

Nolan har endnu ikke skuffet verdens film elskere og har siden Memento begejstret i det meste af verden men sine store flotte produktioner, der henvender sig til flere end det normale mainstream segment. Folkene bag Nolan ved at han leverer varen hver gang, og det samme gør Nolan selv.

De er derfor ikke bange for at slå større brød op end de kan bage, når hans kommende film Inception skal hypes - De VED at den bliver et hit. Man kan sammenligne det med piger der VED at de er lækre.


Man har lige fra castet blev offentliggjort til her for et par dage siden, hvor den tredje trailer blev udgivet, været klar over at noget stort er under opsejling.

Inception er blevet optaget i seks forskellige lande og har et budget på svimlende $200 mil. altså større budget end Dark Knight, der ifølge mine oplysninger havde et budget på $ 185 mil. Man har altså valgt at give manden, der lavede Memento et GIGANT budget og sluppet ham løs - som et barn i en slikbutik.

At Nolan har været yderst kreativ fik man allerede indtrykket af, da den første trailer ramte nettet for godt et år siden - Se selv her:Klasse! Hvis man ikke bliver nysgerrig efter at se Inception efter denne trailer må man være død oppe i krydderen.

Men ud over de forskellige trailers, har Nolan og skuespillerne selv bidraget til den forventningerne.

Filmen handler, efter hvad jeg umiddelbart kan se, om drømme og folk der kan træde ind i andre folks drømme, og på den måde stjæle ideer fra hinanden. A'hvad? Ideen med film hvor den virkelige verden har mødt drømmenes verden har virket godt adskillige gange, ikke mindst i Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Og jeg forventer noget i samme stil - Bare 100 gange mere actionpacked og mindfuckende.

Ved at have drømme elementet med i Inception, har det betydet at der imodsætningen til start set alle andre film, ikke har været nogen begrænsninger. Nolan har derfor i kraft af historien samt budgettet kunne gøre hvad der passer ham med filmen som også betegnes som hans "baby".

Nolans kone der også er en af filmens producere, har også afsløret at de har snakket om at lave denne film i syv otte år!

“We’re trying to tell a story on a massive scale, a true blockbuster scale – the biggest I’ve ever been involved with. We tried to make a very large-scale film with The Dark Knight and with this one we wanted to push that even further.” - Nolan.


Se selv dette korte interview med Nolan.Det er de samme folk, der stod bag markedsføringen af Batman Begins, der står bag inception. Derfor har vi endnu engang set virkelig fede eksempler på viral markedsføring. Det er nogle sjove tiltag, der gør det lidt sjovere for såkaldte "fan-boys" at følge udviklingen. Se blot dette link, der beskriver en af, de platforme hvorpå, den virale markedsføring har fundet sted.
http://www.nolanfans.com/2009/12/21/inceptions-viral-marketing-begins-with-mind-crime/

Men også i disse interview, hvor Nolan selv står bag mikrofonen i interviews med nogle forskellige drømme forskere. Disse små interview har efterfølgende fået folk til at gå i selvsving over at finde ud af hvad filmen handler om:


Mega fedt alligevel!

Afslutningsvis er der ikke meget mere at sige end at filmen får dansk premiere en gang i slutningen af juli og at jeg personligt glæder mig til at se filmens mange geniale stjerner, som Leonardo DiCaprio, Ellen Page, Tom Hardy, Cillian Murphy og Michael Caine for fuld skrue i drømmenes og Nolan verden!

.. Så skidt da - Her er den seneste trailer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats