torsdag den 27. maj 2010

Desperat Heidi Montag øver for Michael Bay


Jeg er ikke særlig begejstret for, at det nu bliver den anden opdatering i træk, der skal omhandle om den kommende Transformers film.

Men da det blev klart at Megan Fox ikke skulle være en del af den næste transformers film, gættede jeg sidst på, at det ville blive sjovt at følge hvad der nu skulle ske. Og SJOVT blev det!

Der har efter Fox/Bay skilsmissen været forskellige rygter fremme omkring hvem der skulle være den nye babe i Transformers. En af de mere sejlivede rygter har gået på, at det vil blive den blonde og storbarmede The Hills stjerne Heidi Montag, som skal overtage for Megan Fox. Det har nu vist sig at der til dels er hold i dette rygte, da en video er med Heidi Montag er dukket op på nettet.I denne video ser man Heidi Montag, der nærmest desperat prøver at sælge sig selv til Michael Bay. Dette er sjovt i sig selv - Prøv bare og se her!

Det er ganske fantastisk og se, hvordan den plastic pumpede Montag først sender en personlig hilsen til Bay, hvorefter hun går amok og viser at hun kan håndtere en stor gun (hvilket i sig selv virker fjollet, når man ved at hendes evt. kommende modstandere er kæmpe store metal robotter). Scenen er ligeså falsk som resten af Heidi Montag må formodes at være!

Det fede, og det der gør den endnu sjovere, er at videoen ikke var tiltænkt det brede internet publikum! Heidi Montag har siden Megan Fox forlod ud af projektet ønsket at få den ledige rolle. Hun har derefter lavet denne video, som hun må have troet kunne overbevise Bay om at hun er den rigtige "babe" at satse på. Det virkelig stupide er dog, at hun har sendt videoen til en falsk Micheal Bay Twitter profil!

Den falske Bay har derefter kvitteret for den naive tillid fra Montag side, ved at dele den med hele verden på YouTube.
Jeg begriber ikke hvordan Hollywood stjerner kan tænke så meget med røven, og at de ikke har nogle folk til at stoppe dem, inden deres hoveder forsvinder derhen hvor solen aldrig skinner! - Det skal dog siges, at hvis det en joke fra Montags side, er det sgu smart og effektivt - men lur mig om hun ikke blot allerede er forsvundet op i hendes selvfede numse.

Et andet skole eksempel på ærgerlige Hollywood tabere, er den video af Chris Klein (bedst kendt fra American Pie filmene) der dukkede op på nettet for kort tid siden. Videoen er et uddrag fra Chris Kleins audition til Mama Mia filmen, og må siges at være en kæmpe ydmygelse af manden, der (endnu engang) beviser at han ikke ejer skyggen af talent generelt og da slet ikke sangtalent.

Man kan vælge at have ondt af manden, eller nyde et godt grin som jeg - Se selv her:

Chris Klein Mama Mia Fail

Til slut vil jeg lige poste et par billeder af den skønne Megan Fox, da der i detteindlæg allerede har været for meget talentløshed og dårligsom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats