torsdag den 27. december 2012

Nyt Cover og fede hjemmelavede plakater til bloggen!

For noget tid siden spurgte jeg min roommate, der er pænt sej til at tegne, om han måske gad og lave et nyt banner til min blog. Det ville han godt.

Han fandt så et billede fra Taxidriver, som han godt kunne lide, og begyndte så at tegne det på sin tegneplade til sin computer. Der gik ikke mange dage før han viste mig lidt af det, han havde tænkt sig, og jeg blev virkelig overrasket over hvor fedt det så ud.

Det første udkast han viste mig
 
Han brugte derefter to uger på at finpudse billedet og redigere i det. Resultatet kan I se øverst herinde på bloggen, og det skal lige siges, at han ikke bare har kopieret billedet og tegnet over det, men han har tegnet det hele i fri hånd.

Vi synes faktisk begge at det er blevet virkelig fedt, og vi snakkede derfor om muligheden for at lave en rigtig plakat ud af det til vores blege hvide vægge. Han fik derefter banket en lidt mere simpel plakat sammen, som nu blot mangler vi blot at få printet den ud i noget lækkert papir.

Her har I en lille version med vandmærker, fordi min roommate er paranoid

Efterfølgende snakkede vi om muligheden for at lave forskellige filmplakater, som vi kunne pynte lejligheden med - Og han var med på idéen, selvom han ikke går ligeså meget op i film som jeg selv. Han valgte derfor at den næste plakat, skulle være til The Dark Knight Rises, som han er helt tosset med.

Til denne plakat brugte han endnu flere timer på at lave perfekt. Han er stadig rimelig ny til at tegne via computer og han bliver derfor hele tiden bedre, og hans Bane poster er fandme også lækker. Den er dog stadig ikke helt færdig, men her kan I se hvordan det nogenlunde kommer til at se ud - Nu skal han så bare stoppe med gå rundt og snakke i Bane citater, så bliver han sgu en nice roommate.

Udkast til plakaten af Tom Hardy som Bane

 Jeg lover at poste flere filmplakater og billeder herinde og på bloggens facebook side, så snart han er klar med noget nyt. Men hvad synes I? Er det bare os, der synes det er fedt blot fordi det er vores 'egne' ting eller hvad?

Min Roommate hedder forresten Jesper José Bjernemose og han har lavet sin egen facebook side til hans tegninger eller kunst om man vil, og jeg vil blive glad, hvis i måske gad gøre ham en tjeneste og klikke ind på Semaríh som den hedder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats