tirsdag den 15. januar 2013

15 film du skal i biffen og se i 2013 (del 1 af 3)

Stort set alle hjemmesider eller blogs, der omhandler film, har her i starten af det nye år kommet med deres bud på hvilke film, der skal ses i biffen i 2013. Det gad jeg sgu ikke... Til at starte med! For jo flere lister jeg kiggede igennem, jo flere guldkorn stødte jeg på.

Jeg har kigget en masse trailers igennem, og undersøgt den buzz der er omkring de forskellige film rundt omkring på nettet. Jeg er sikker på at et par af dem, nok skal floppe fælt, men jeg tror nu at størstedelen af dem, jeg har fundet frem, nok skal blive rigtig vilde!

Derfor har jeg derfor lavet en liste over de15 jeg er mest oppe at køre over. og her har i de første fem.

15 film jeg ser frem til at se det kommende år! (nummer 15 til nummer 11)


Der kommer to dommedags komedier, som jeg glæder mig til i år 2013, og jeg kan allerede afsløre her at den anden, er at finde højere oppe på listen.

Nå men i "This is the End" følger vi toppen af amerikanske komedieskuespillere, der er til en fest samme aften, hvor jorden åbenbart går under. Alle skuespillerne spiller sig selv, hvilket nok skal blive interessant.

Hvorfor skal den ses: Ti af de mest populære komikere fra USA spiller sig selv til en vild fest, hvor også Rhianna og Emma Watson deltager. Det er en film hvor kæmpe latterbrøl må være en garanti, og med et cast der ikke rigtig kan fejle.

Trailer:
# 14 - Oldboy

Korea er efterhånde ved at få oparbejdet et vild bagkatalog af fede film, og filmen "Oldboy" fra 2003 kan nok betegnes som den største. Derfor får den selvfølgelig også et amerikansk remake, som så mange andre har gjort før den.

En mand bliver holdt fanget i 15 år (mener jeg) uden forklaring eller kontakt til omverdenen og bliver ligeså pludselig lukket ud en dag. Nu skal han så finde ud af hvad fanden der er sket, og hvad meningen med galskaben - ja, det er mega fucked - er med det hele.

Spike Lee skal stå bag kameraret, og selvom han på ingen måde er ligeså god og visionær som Chah-wook Park, der stod bag den originale, er får han svært ved at fucke så godt materiale op. Det bliver forresten interessant, hvordan han får lavet den allerede legendariske kampscene i gangen med hammeren.

Hvorfor skal den ses: Uden tvivl på grund af den originale films historie. Derudover har filmen et cast der virker virkelig interessant. Josh Brolin spiller hovedrollen som forvirret fange på hævntogt, men især Olsen tvillingernes yderst talentfulde lillesøster Elizabeth Olsen er en del af filmen. I andre roller kan jeg se, at der er en håndfuld tidligere HBO skuespillere.

Der er endnu ikke kommet noget visuelt i form af trailer, klip eller billeder fra filmen, men i kan gå ind HER og se lidt "hammer time" fra den originale:Ja, jeg har faktisk ikke så meget at sige til denne film, og jeg har aldrig læst F. Scott Fitzgerald klassiske roman. Men den første trailer har bare tiltalt mig utrolig meget. Den ser virkelig flot ud, hvilket selvfølgelig nemt kan skydes i stykker af, at den kommer ud i 3D.

Hvorfor skal den ses: Traileren rykker fandme, og med en Leonardo DiCaprio i topform skal den nok levere. Ud over Leo er der interessante skuespillere som Carey Mulligan, Joel Edgerton og den skønne Isla Fisher med i filmen:

Trailer:Denne film har jeg først lige opdaget i går, og jeg er mega spændt på hvad det bliver til. Det her kan virkelig både blive en mega fed film, men og et kæmpe flop.

En flok tryllekunstnere røver banker over hele verden, alt imens de tryller folk væk og penge frem i Las Vegas.

Hvorfor skal den ses: Det ser lige lovligt farverigt ud, men det hold de har fået stablet på benene, er fuldstændig sindsygt, og nok de fedeste I vil komme til at se på denne liste: Michael Caine, Morgan Freeman, Jesse Eisenberg, Dave Franco, Woody Harrelson, (rapperen) Common, Mark Ruffalo og skønne (gentagelse) Isla Fisher. Den skuespiller der dog begejstrer mig mest (!), er det største movie crush jeg nogensinde har haft, nemlig den ustyrlig smukke og charmerende Mélanie Laurent. Faktisk er hun så dejlig, at hun er det eneste menneske jeg aktivt ville stalke, hvis jeg havde tid, penge og mulighed for det. Klamt nok - men det ville jeg sgu nok.

Trailer:

# 11 - Evil Dead

Altså jeg har skrevet om dette remake før, men jeg er faktisk lidt i tvivl om jeg har nosser og nerver nok til at se den. 

De gamle drenge, der i sin tid lavede de originale film, der er producere på filmen. Både Sam Raimi, Robert G. Tapert og Bruce "Ash" Campbell har haft deres små geniale fingre inde og rode i projektet, og Diablo Cody har skrevet den nye. Jeg er meget sikker på at de tre producere vil gøre alt i deres magt, for at deres hjertebarn ikke bliver voldtaget i et billigt remake, og jeg er sikker på den nye er tro mod den gamle film.

Hvorfor skal den ses: Folkene bag. Trailerne er fuldstændig vanvittigt klamme, men har stort set alle de originale og visionære idéer med - inklusiv det meget omdiskuterede "voldtægts træ". Hvor den gamle var banebrydende, men samtidig ufrivillig morsom, ser den nye ud til at være som taget ud fra de originale tanker og tilført samtlige klamme effekter, som 2013 kan frembringe.

Trailer: (Advarsel: Meget klam!)

 

2 kommentarer:

 1. OMG! Jeg skal på ingen måde se Evil Dead - Fy føj... Jeg har absolut ikke cojones til at se gysere ;)

  Men The Great Gatsby er også højt på min must see liste i år! Glæder mig til at se hvilke andre film der er på listen :)

  - Maj :D

  SvarSlet
 2. Hehe, jeg er sgu heller ikke sikker på jeg kommer ind og ser den, men man BURDE :)

  Ja, The Great Gatsby ser rigtig fed ud!

  Og tak for din kommentar!!!

  Kim :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats