søndag den 1. januar 2012

Godt nytår!

Jeg går ud fra at de fleste - ligesom jeg - har haft det virkelig elendigt idag. Det er altid rart at starte det nye år med tømmermænd, fordi så kan året jo kun blive bedre :)

Men jeg ville faktisk bare lige ønske et godt nytår til jer allesammen, og sige mange tak fordi i kiggede med herinde i 2011.

2011 bød på virkelig mange stærke film (såvel som mange virkelig elendige). Det kan være svært lige at huske på dem alle sammen. Derfor er det lækkert at jeg faldt over denne virkelig flotte youtube video, hvor alle højdepunkterne er samlet, og rigtig lækkert klippet sammen. Virkelig lækkert faktisk.

Videoen starter med et meget legendarisk citat fra Sunset Blvd. og spoler derefter 61 år frem til 2011. I kan se en liste over alle filmene ved at klikke HER.

Godt nytår endnu engang og nyd videoen.

3 kommentarer:

 1. Hej,

  Super god ´opsumering´ af alle hittene der har været igennem årene. Ret godt sat sammen og kunne bestemt genkende ´et par´ klip :) tuder nok på at man har stenet formange film igennem årene.

  SvarSlet
 2. Hej Peter!

  Tak fordi du kigger med og kommenterer. Men bare lige for at få det hele på det rene - Man kan ikke se for mange film ;)

  SvarSlet
 3. Hej Kim,

  Hm nej film er fedt sålænge man husker at der også er et liv ´derude´ :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats