onsdag den 25. januar 2012

Top 5: Bedste random musical sekvenser + Bonus

Jeg elsker at blive overrasket, når jeg ser en film - det tror jeg alle gør - og derfor elsker jeg også film, der indeholder gode plot twists. Men andre overraskelser kan også være super fede, og her på det sidste er jeg blevet mere og mere glad for det jeg vil betegne som musical sekvenser, i film, der intet har at gøre med film om musik og eller dans.

Det er mega fedt, når skuespillerne pludselig bryder ud i sang eller sans, efter den typiske musical opskrift, hvor alle statisterne og andet godtfolk, deltager i løjerne, som det var det mest naturlige i verden.

Jeg har lavet en top 5 med mine favoritter - Enjoy!

# 5 - The Big Lebowski

En fantastisk drømmesekvens fra en fantastisk film.


# 4 - Napoleon Dynamite

Tja, der er jo ikke tale om direkte musical inspiration, men denne dans til Jamiroquai "Canned Heat" er simpelt så fantastisk og mega overraskende. Stor stor klasse!


# 3 - Pulp Fiction

Igen lidt det samme som dansen fra Napoleon Dynamite. John Travolta er skide genial, og set i lyset af hans tidligere bedrifter, er man klar over at det blir rigtig fedt, når der skal twistes


# 2 - Southland Tales

En af de mest analyserede film i verden. Jeg fatter ikke rigtig Richard "Donnie Darko" Kellys Southland Tales, og det er en film der deler vandene mere end nogen anden film jeg kender til. I denne scene får vi de tre bedste minutter i Justin Timerlakes filmkarriere (indtil nu) når han mimer til The Killers "All The Things I've Seen". Perfektion.


# 1 - (500) Days Of Summer

Det var denne scene, der fik mig til at tænke lidt over dette med spontane og atypiske musical scener. Jeg elsker ALT ved denne scene! Den gode Joseph Gordon Lewis har endelig fået hul på bylden (ad!) på den gode og fantastiske Zooey Deschanel, og han er præcis så lykkelig, som jeg tror en hver mand i verden ville være, hvis han var i samme sko.Det var så min top 5. Hvis du mener jeg har glemt noget, må du lige smide en kommentar (det må du faktisk gerne, uanset hvad!)

BONUS!

Der er dog to scener, som ikke kunne være med, men som jeg ikke mener I skal snydes for. Den første er ikke med fordi, at det er fra en TV serie. Og den anden er ikke med fordi, den ikke er med i noget, men blev optaget under indspilningen til en film

Bonus # 2 - (500) Days Of Summer

Scenen er lavet som promo til filmen, og er helt igennem fantastisk. De to er et af de bedst castede film par - nogensinde. De passer perfekt sammen og har en fantastisk kemi. Det er forresten Zooey Deschanel, der synger. Hun kan alt.


Bonus # 1 - How I Met Your Mother

Da jeg første gang så denne scene, blev jeg ovenud lykkelig. Jeg var godt klar over at Niel Patrick Harris kunne synge og danse, men at få lov til at se det udført som Barney, var som en drøm der gik i opfyldelse. (beklager det dårlige og til tider spanske klip)

2 kommentarer:

  1. åh gud, jeg elsker også bare den scene i 500 days of summer! Favorite!

    SvarSlet
  2. Hey Clara. Ja, den er intet mindre end fantastisk.

    Mange tak fordi du kiggede forbi, og kom endelig igen :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats