søndag den 23. januar 2011

The Expendables - Infographic

Jeg må blankt erkende, at jeg endnu ikke har set The Expendables, og derfor faktisk ikke bør udtale mig om noget vedrørende filmen - Men det gør jeg nu alligevel, faktum!

Jeg elskede al den snak der var om der første film, alle rygterne og de gode historier og ikke mindst det fantastiske cast. Snakken omkring den næste film er allerede gået igang, og diverse rygter flyver allerede rundt i medierne og ikke mindst på nettet.

Jeg har tidligere lovet, at der ville komme flere infographics her på siden, og i dette indlæg vil jeg opfylde dette løfte med 3 sjove infographics om Expendables.

Den første er lidt kill statistik over skuespillerne
Den næste giver et godt overblik over for profitable disse mange mord har været, og lister dem efter hvem der er mest bad ass.


Den sidste er måske den mest interessante, da det er en infographic omhandlende efterfølgeren, og om hvem der vil være oplagte i den nye film. Altså, hvem kan gøre Expendables 2 mere Killtastisk? (fantastisk ord btw.)


På det mere personlige plan, håber jeg på at vi i nummer 2 film kommer til at se enten Van Damme, Kurt Russell eller Bruce Campbell i en af rollerne.

1 kommentar:

  1. Tak for dit kig på min blog, Samlerliv, Kim. Jeg glæder mig til at følge lidt med i dine skriverier:)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats