mandag den 20. september 2010

Anbefalinger af kommende Bio Film

Jeg har haft mulighed for at se nogle af efterårets kommende film, så tænkte jeg lige ville dele de bedste med jer. Da nogle af filmene endnu ikke har fået premiere i Danmark og enkelte sågar i USA, er det desværre begrænset hvor meget info jeg kan dele med jer. Jeg kan ikke lave rigtige anmeldelser, men de film jeg deler her er alle RIGTIG gode på meget forskellige måder - Så tag dem op til overvejelse, når i skal vælge film i løbet efteråret.
_______________________________________________________________________________

Den første film er Buried med Ryan Reynolds (i ved ham fra den der serie med en pige og to fyre og et pizzaria) i hovedrollen. Det er en utrolig klaustrofobisk film, der er ekstremt original. Ryan Reynolds er rigtig overbevisende og man sidder på kanten af biografstolen fra første åndedræt. Se den hvis du vil have en fed biograf oplevelse, der ikke forsvinder når du forlader salen.

Her har i en af trailerne:

___________________________________________________________________________________

Den næste anbefaling er Ben Afflecks nye film The Town, hvor den ældste Affleck bror også rigtig overbevisende spiller hovedrollen. Der er her tale om en pisse god action/drama film for voksne, som ønsker seriøs og gennemtænkt underholdning. Hvis man har set Afflecks første spillefilm "Gone Baby Gone" ved man allerede hvad Affleck kan, og man vil bestemt ikke blive skuffet over filmen, hvor persongallariet og det hårde Boston miljø bliver beskrevet med perfektionisme - præsis som i "Gone Baby Gone" og "Good Will Hunting" som Affleck jo bekendt var med til at skrive.

Her er Traileren:


___________________________________________________________________________________

Den næste film er filmen Scott Pilgrim vs. The World, der har fået massiv omtale i de amerikanske og britiske medier, for dens geniale originalitet og forfriskende historie. Den er lavet af Edgar Wright, som også stor bag to af de sjoveste film lavet i dette årtusinde "Shaun of the Dead" og "Hot Fuzz". Filmen er opbygget som et computerspil og er lavet over den mindst lige så sjove manga tegneserie af samme navn. Film bygget over computerspil og computerspil bygget over film plejer at sutte, men Scott Pilgrim holder hele vejen og vender op og ned på alt hvad film normalt står for. Filmen kæmpe persongalleri er supersammensat og de er alle ufattelig underholdende.

Her har i traileren (btw tjek nogle af de andre klip der ligger på YouTube):

>

______________________________________________________________________________

Og nu den eneste danske anbefaling i denne omgang Sandheden Om Mænd. Det er en humoristisk fortælling om en ganske normal dansk mand, hvis verden langsom bryder sammen omkring ham efter bruddet med hans kæreste igennem 10 år (Ummm Tuva Novotny). Ja, det lyder som noget vi har hørt mange gange før, men den måde som Nikolaj Arcel er fortæller historien er gennemtænkt, og kommer lige fra hjertet. Man kan mærke at Arcel og medforfatter Rasmus Heisterberg har haft noget de skulle ud med. Jeg kunne personligt relatere til rigtig mange af begivenhederne og tankerne, hvilket også betyder at jeg allerede er kæmpe fan er denne nye danske film. Drenge fik kvinderens tanker i "What Women Wants" og Kvinderne vil blive en smule forargede med "Sandheden om mænd".

Her har i Traileren:


__________________________________________________________________________________

Udover disse film, kan jeg anbefale folk at tage et smut ind for at se Mikkel Munch-Fals første spillefilm "Smukke Mennesker", som jeg fandt super interessant og yderst provokerende af dansk standard.

Og den biograf aktuelle "The Kids are All Right", der er en super Indie film, med de to geniale skuespillerinder Julian Moore (der i øvrigt kan ses i frækt samspil med Amanda Seyfried i den kommende film "Chloe") og Anette Bening, der spiller et lesbisk par med to halvvoksne børn.

Jeg håber i kan bruge det til noget nu hvor efteråret er kommet. Meld endelig gerne tilbage, hvis i ser filmene. Vil meget gerne høre jeres syn på filmene.

4 kommentarer:

 1. scott pilgrim bygger på en tegneserie

  SvarSlet
 2. Fedt! Den første kommentar på siden! Tak.

  Men ja, jeg er godt klar over at Scott Pilgrim er bygget over en tegneserie - Jeg har selv læst de tre første bind i serien.

  Det burde også fremgå af sætningen: "...og er lavet over den mindst lige så sjove manga tegneserie af samme navn." - Men det kan jo smutte.

  Men mange tak for kommentaren. Det er rart at vide at bare en enkelt har læst med her på bloggen.

  Og kom endelig med flere kommentarer!

  Hilsen Kim

  SvarSlet
 3. Haha, så er jeg ked af det skulle være sådan en kommentar;-) Fangede bare sætningen: "Film bygget over computerspil og computerspil bygget over film plejer at sutte". Og i min egen ivrighed over filmen, nærlæste jeg ikke. Så jeg har da læst med, eller skimmet;-)

  SvarSlet
 4. Kender det alt for godt - Laver det også tit. Kan da også se nu at jeg har været lidt for hurtig på tasterne. Der skulle have stået noget med, at da SP netop ikke er bygget over et bestemt computerspil holder den hele vejen :)

  Så står det vist 1-1..

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats