mandag den 5. marts 2012

Ineffektiv blog + Shaun of the dead Lego

Hej allesammen,

Jeg skal på det skammeligste beklage hvor stille, der har været her på bloggen, i over en måned nu! Det er selvfølgelig uhørt, men flere aspekter har bevirket at det har stået stille.

Til at starte med døde min computer (og dermed også en masse materiale, jeg havde samlet ind til bloggen), og den er stadig ikke blevet lavet, jeg jeg skriver dette min mors lille skod pc. Derudover har jeg fået nyt job, og jeg er flyttet hvilket selvfølgelig har taget ret meget af min tid. Der har altså med andre ord været rigtig mange undskyldninger og overspringshandlinger.

Af selv samme grunde har jeg fulgt meget lidt med i hvad, der er sket i filmens verden det sidste stykke tid, og det er faktisk ikke blevet til andet, end lidt overblik over vinderne af de forskellige prisuddelinger.

Så igen - Sorry. Jeg håber det snart kommer til at lysne lidt herinde. Også når man tager i betragtning af at mit næste indlæg vil være # 100 på bloggen.

En af de få ting, jeg kan huske lå på min gamle computer var dette ultimative legetøj. Nemlig to forskellige slags super tidsfordriv forenet i et smukt kunstværk.

Shaun of the Dead LEGO!!! Der er simpelthen en nørdet
gut, der har genskabt den legandariske scene i The Winchester fra Shaun of the Dead i fucking lego med en dejlig nørdet detaljerigdom. Jeg opdagede det selv for noget tid siden ved, at den gode Simon Pegg begejstret tweetede om creationen.

Man kan desværre ikke selv købe lego settet... ENDNU. Man kan nemlig gå ind på CUUSO og stemme på den - hvis den opnår nok stemmer, vil lego overveje at producere det. Desværre sker dette næppe, men man har jo altid lov at håbe. Man kan læse mere om projektet HER

Og nå ja.. gammel nyhed, men stadigvæk den fedeste nyhed:


1 kommentar:

  1. Velkommen tilbage, og tillykke med jobbet. Og hallo, hvor sejt er det Lego lige? Love it!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats