tirsdag den 19. april 2011

100 gode grunde til at jeg elsker film!

Ja, faktisk må jeg her allerede nu afsløre at jeg har snydt. Jeg kunne simpelthen ikke holde mig til 100 grunde, men det lyder altså bare ikke ligeså godt, hvis den skulle hede "129 gode grunde til at jeg elsker film".

Bloggeren af denne fede filmblog , startede for noget tid siden en film-blogger-trend, idet han lavde den første af disse "100 things I love about movies" liste. Det er ikke den typiske liste med ynglingsfilm, men derimod en liste, der beskriver både følelser, tanker, skuespillere, film og scener fra film, som forstærker glæden ved at se film - Det kan altså være både stort og småt. Man behøver jo heller ikke være direkte filmblogger for at lave denne liste.

Men her er min altså, der dog er lige lidt længere, end den burde.

Ris, Ros, Spørgsmål og Kommentarer modtages med kyshånd, da det er sjovt at se hvad andre synes om listen - Kom evt med andre forslag eller post din egen på din blog!! 


1) “Shut the fuck up, Donny”

2) Mickey Rourkes comeback

3) ”You talkin’ to me?” 

4) Lovefool scenen i ”Hot Fuzz” samt Simon Peggs reaktion

5) De sidste tre minutter af ”The Usual Suspects”

6) Forhøret of Sharon Stone

7) Første halvdel af ”Full Metal Jacket”


8) Princess Leia i guld!

9) Hvor eminent Christian Bale er i rollen som Patrick Bateman i ”American Psycho”

10) Åbningssekvensen fra”Magnolia”


torsdag den 14. april 2011

Source Code

Jeg fik lige set den kommende film Source Code i praktikken i dag. Jeg må som sædvanligt ikke give min mening til kende, om hvad jeg personligt mener om denne film desværre!

Dog vil jeg lige fortælle, at hvis man kunne lide disse tre følgende film, vil Duncan Jones' nye film nok være noget man kan lide. De tre fil er disse

søndag den 10. april 2011

Fem Fede Film Trailers

Her er fem film jeg glæder mig utroligt meget til at se, når de snart kommer i bifferne. Det er ikke mindst de forskellige trailere, der har vækket min interesse, da de alle er super fede.

Fast & Furious 5 - Jeg har aldrig været fan af de tidligere film, men jeg har set godt ti minutter fra denne - Det ser bare skide godt ud. Derfor må jeg nok sluge min stolthed og se den. De første reaktioner, der er kommet, har også været at det er klart den bedste film i serien.

søndag den 3. april 2011

Gallapremiere på "Justin Bieber: Never Say Never"

Puha en formiddag. Er netop hjemvendt fra gallapremieren på "Justin Bieber: Never Say Never" i Palads. Det var en super sjov oplevelse, da 3-400 teenage beliebers indtog den lille forhal sammen med et par kendisser og en masse presse. Ja, der var sgu pres på, og jeg er glad for at jeg ikke havde tømmermænd - For tøserne skriger fandme højt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats