onsdag den 6. november 2013

Oldboy - Red band klip

Ja, det er lang tid siden, men sådan er livet.

Så vidt jeg kan se på nettet, er der nu kun godt en måned til, at Spike Lee's remake af den moderne klasser "Oldboy" rammer biffen.

Josh Brolin skal spille vores ven, der bliver spæret inde i 20 år uden forklaring, og bliver lukket ud igen - endnu engang uden nogen forklaring. Ja, man kan sige at han er pænt frustreret, det tror jeg de fleste mennesker ville være. Brolin er perfekt castet, og ligeså interessant er Elizabeth Olsen (ja, i kender hendes ligegyldige storesøstre), der de sidste par år er stormet frem og er super talentfuld.

Jeg er lidt ked af at, Lee har valgt hans gamle ven Samuel L. Jackson, til er større rolle i filmen. Jackson er udkørt efter min mening, er er efterhånden mere end parodi på tidligere roller, end egentlig interessant som skuespiller. Ja, der er jeg måske lidt alene i min holdning, men jeg håber faktisk snart at han forsvinder.

Nå, men mine holdninger om enkelte personer, er jo ligegyldig, men jeg er bare spændt/bekymret på at se, hvordan Spike Lee forvalter, det fremragende materiale, som den originale film er.

Jeg har med vilje hold mig væk fra trailere og teaser klip på nettet, som der ellers har været mere end rigeligt af de sidste par måneder. Dog er der lige kommet en kort teaser, ikke afslører alt for meget af film og dialog.

Klippet behandler i højere grad, hvordan Brolin bruger de tyve år i isolation, og en smule action, fra når han slipper ud. Man ser bl.a. et ultra kort klip af en helt særlig hammer. Men tjek det ud, og husk nu og se den originale koreanske genialitet.

Red band klip:

1 kommentar:

  1. Fed blog, glæder mig til følge med fremover. Jeg skriver også om filmverdenen på min blog: www.filmfanatikeren01.wordpress.com

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats