onsdag den 27. februar 2013

Konkurrence! Vind to billetter til Arnolds comeback "The Last Stand"

Arnold er tilbage i sin første hovedrolle siden Terminator 3, og det skal fejres! Derfor har jeg fået fingrene i 2 x 2 billetter til aktion braget "The Last Stand", som får dansk biografpremiere den 7. marts

Det er først gang jeg afholder en konkurrence, og da jeg ikke har vanvittig mange læsere, skulle der være en okay mulighed for faktisk at vinde et sæt billetter.

Sådan deltager du!: Skriv i en kommentar til dette indlæg, hvad der er din yndlingsfilm med Arnold! (husk at smide din mail adresse, så jeg kan finde dig, hvis du vinder) 

 

Vinderen bliver trukket Søndag den 3. marts 

 

- Jeps super simpelt. Men hvis du er sød "Liker" du også lige bloggens side på Facebook.


Filmen handler, og en halvgammel sherif, i en lille bondeby tæt på den mexikanske grænse, der skal stoppe en kynisk narko bagmand, der er undsluppet fra politiet. Skurken suser afsted mod grænsen i en eller anden vild bil, alt imens han dræber alle der står i vejen for ham. Arnold og hans bonderøvs crew er nu det eneste, der står mellem den onde fyr og Mexico.

Filmens forfatter har fortalt, at idéen til filmen stammer fra en gammel urban legend, hvor en pusher kørte frem og tilbage mellem Mexico og USA i en sygt hurtig bil om natten uden lys på. Pusheren havde i stedet night vision briller på, så han kunne undgå politiet. Der er vist ikke super med af denne legende med i den endelige film, men man ser stadig skurken køre super hurtigt uden lys på.

Udover et comeback af Arnold Schwarzenegger kan man i filmen også se Johnny Knoxville, mega sjove Luis Guzman, svenske Peter Stormare, oscar vinderen Forest Whitaker og super lækre Jaimie Alexander.

Jeg har ingen anelse om, hvad jeg skal forvente af denne filmen, andet end at der er tale om en sjov aktion film, der ikke tager sig selv alt for seriøst. Filmen har fået meget blandede anmeldelser, både rigtig gode men også rigtig dårlige. Dog ser det ud til at "almindelige folk, der har set filmen er tilfredse med den.

Det mest spændende ved denne film er instruktøren Jee-woon Kim, der tidligere har lavet den geniale og super voldelige film "I Saw The Devil" og den über hypede film "The Good, The Bad and The Weird", som jeg desværre ikke har set endnu.
12 kommentarer:

 1. Jeg bliver næsten nød til at give et svar som måske er lidt kliché, men det er svært at komme udenom Citizen Kane. (min email er gaga@gagathemovies.com hvis jeg er så heldig at vinde)

  SvarSlet
 2. Hey Karsten! Jeg har lige opdaget at jeg havde lavet en lille fejl - Jeg vil gerne høre hvad der er din yndlingsfilm med Arnold...

  Ellers ville det ikke rigtigt give nogen mening :) Men du er med i konkurrencen uanset hvad :)

  SvarSlet
 3. Man kommer ikke uden om den fuldstændig fantastiske Commando! "Fuck you asshole...fuck YOU "asshool"" fantastisk :)
  (Mads_hall@live.dk)

  SvarSlet
 4. Syntes også det var lidt underligt og så er T2: Judgement Day et bedre svar på dit spørgsmål. Arnold er perfekt i den rolle, mest af alt fordi den passer til hans evner og styrker.

  SvarSlet
 5. ...som et lille tillæg, så burde du skynde dig og få set The Good, The Bad, The Weird for den er fremragende.

  SvarSlet
 6. Min yndlingsfilm med Hr. Muskelbøf er "Red Sonja" - er den god? Nej ikke rigtigt, er det godt skuespil? Heller ikke... hvorfor så tænker du? Det er KUN af sentimentale grunde, nemlig at det er den første Arnold film jeg nogensinde så OG det var sammen med min bedste veninde, og jeg husker tydeligt at vi begge synes at Arnold var SÅ lækker og Birgitte Nielsen noget så smuk!

  Som smag dog (heldigvis) ændrer sig med årene... ;)

  - Maj :D

  SvarSlet
 7. Hej. Jeg synes altså at det er Junior der er den bedste! PS Arnold er lækker (ligesom mads)! Hilsen Nanne

  PPS min E-mail er nannejul@hotmail.com

  Hit med billetterne!

  SvarSlet
 8. Hej. Det er da helt klart Hercules in New York der er den fedeste.

  SvarSlet
 9. Terminator 2 ! Han gør det så godt i den, klasse film. Edha@stud.ucl.dk

  SvarSlet
 10. Jeg synes den fedeste film med Arni er Terminator 1.
  Ellers kunne jeg også godt lide ham i rollen som senator LOL
  katrin@greencat.dk

  Hilsen fra Katrin/Karli

  SvarSlet
 11. Terminator (alle) det er klasik!!! Men også Total Recall!
  gosia.zee@gmail.com

  SvarSlet
 12. Last Action Hero - klassiker ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats