torsdag den 31. januar 2013

15 film du skal i biffen og se i 2013 (del 2 af 3)

Så blev jeg endelig færdig med anden del i min top 15 over film, der skal ses i 2013. Jeg vil meget gerne høre om hvad folk synes om listen indtil videre og hvilke film i tror der er blandt de fem mest ventede?

15 film jeg ser frem til at se det kommende år! (nummer 10 til nummer 6)



# 10 - Despicable Me 2 / Grusomme Mig 2

Despicable Me er en af de sjoveste animations film der er lavet i rigtig mange år. Det er måske ikke den bedste og flotteste, der er udkommet de seneste år - men i modsætningen til flere af de andre "nye" animations film, kan jeg se den igen og igen - Og det har jeg gjort!

Filmen var den første udkast fra 'lavbudgets' animationsstudiet Illumination Entertainment, der siden har skuffet en lille smule med to ligegyldige film (HOP og The Lorax). Det er derfor spændene at se om de kan holde det rå sjove niveau fra første film.

Der er til den nye film blevet tilføjet to ekstra geniale stemmer i form af Steve Coogan og selveste Al Pacino!

Hvorfor skal den ses: Det første kapitel var gennemført sjov og faktisk ganske rørende. Stemmerne med Steve Carell, Kristen Wiig og Russell Brand i front er top-klasse..... Minions!

Trailer




# 9 - Star Trek Into Darkness

Jeg har aldrig set noget af det gamle Star Trek - hverken serie eller film - men da J.J. Abrams startede forfra i 2009 sprang jeg med på vognen. Og tak for det.

Den første film var perfekt sci-fi aktion der fangede fra start til slut. Nu har Abrams så lavet efterfølgeren Star Trak Into Darkness, som om muligt bliver endnu federe - i hvert fald hvis man skal tro Abrams selv.

Ud over at traileren er fed, og hele Star Trek universet er mega spændende, er en af de nye tilføjelser til rollelisten super fed - nemlig Sherlock Holmes himself Benedict Cumberbatch!

Hvorfor skal den ses: Det er nok noget af det største sci-fi vi for at se i 2013, med Abrams i topform. Derudover kan navne som Anton Yelchin, Benedict Cumberbatch, Simon Pegg og lækre Alice Eve nok lokke.

Trailer




# 8 - Stoker

Av, av, av jeg glæder mig til den her! Chan-wook Park har allerede givet os nogle fantastiske filmoplevelser med sine koreanske film 'Joint Security Area', 'Thirst' og ikke mindst 'Oldboy'. Nu får vi så hans første Hollywood film, der - ud fra trailerne - ser ud til at bevare Parks fantastisk forskruede idéer!

Jeg synes det er lidt svært, at finde ud af hvad den handler om ud fra de to trailere, men så er alt jo som det skal være i en Park film. Filmens hovedperson spilles af den meget talentfulde Mia Wasikowska, som vi nok kommer til at se en del til fremover. Udover hende ser det ud som om at den normalt fantastiske Nicole Kidman kan få en lille renæssance med denne film, efter at have været med en en masse middelmådigt de sidste par år.

Hvorfor skal den ses: Chan-wook Park!!! Og så kan jeg godt love at den bliver dejlig forskruet og virkelig flot. Se Traileren nedenfor, da den lokker helt vildt!

Trailer:




# 7 - Django Unchained

Quentin Tarantino does Western. Tarantino fejler aldrig, og selvom denne måske ikke er ligeså gennemført som de sidste stykker (ja, jeg har set den) er det stadig en 'Tarantino-film' med alle de platte jokes, vold-fede replikker og en fandens masse blod.

Jeg har faktisk ikke så meget at sige til den, andet end man skal tage i biffen og se den!

Hvorfor skal den ses: Tarantino. Leonardo DiCaprio og Christoph Waltz spiller helt forrygende, og det er mig en gåde, at ingen af de to er blevet nomineret til en Oscar for bedste birolle.

Trailer:




# 6 - Gravity

Sandra Bullock vinder Oscar næste år for denne film - det vil jeg næsten godt garantere.

I 2006 blev det lavet en helt fantastisk film, der var så forbandet flot og visionær at det halve kunne være nok. Filmen hed 'Children of Men' og er en af de bedste dystopiske film, der nogensinde er blevet lavet. Jeg har tidligere på bloggen vist delt nogle klip, der viser hvor gennemført genial den er filmen, hvilket i meget høj grad skyldes instruktøren Alfonso Cuarón.

'Gravity' er Cuarón's første film siden 'CoM' og forventningerne er absurd høje. Der er kun to skuespillere og filmen foregår på en rumstation, der har mistet forbindelsen til jorden. Det meste af filmen er ren Sandra Bullock (tror jeg læste 80 procent et sted).

Filmen er allerede et eller to år forsinket, men dette skyldes i høj grad, at Cuarón har brugt vanvittigt meget tid på det visuelle, der ud fra de første meldinger skylle være langt flottere end noget andet set til dato! Jeg læste reaktion fra en, som blot havde set en tidlig rå-skitse af filmen, der sagde at filmen var ligeså vanvittig flot og visionær, som hvis 'Avatar' var udkommet en uge efter den aller første spillefilm. Av for nogle forventninger!

Hvorfor skal den ses: Alfonso Cuaróns første film siden 'Children of Men'. Sandra Bullock får Oscar og følgeskab af George Clooney. Filmen skulle være det flotteste set til dato.

Ingen trailer eller plakat.

tirsdag den 15. januar 2013

15 film du skal i biffen og se i 2013 (del 1 af 3)

Stort set alle hjemmesider eller blogs, der omhandler film, har her i starten af det nye år kommet med deres bud på hvilke film, der skal ses i biffen i 2013. Det gad jeg sgu ikke... Til at starte med! For jo flere lister jeg kiggede igennem, jo flere guldkorn stødte jeg på.

Jeg har kigget en masse trailers igennem, og undersøgt den buzz der er omkring de forskellige film rundt omkring på nettet. Jeg er sikker på at et par af dem, nok skal floppe fælt, men jeg tror nu at størstedelen af dem, jeg har fundet frem, nok skal blive rigtig vilde!

Derfor har jeg derfor lavet en liste over de15 jeg er mest oppe at køre over. og her har i de første fem.

15 film jeg ser frem til at se det kommende år! (nummer 15 til nummer 11)


Der kommer to dommedags komedier, som jeg glæder mig til i år 2013, og jeg kan allerede afsløre her at den anden, er at finde højere oppe på listen.

Nå men i "This is the End" følger vi toppen af amerikanske komedieskuespillere, der er til en fest samme aften, hvor jorden åbenbart går under. Alle skuespillerne spiller sig selv, hvilket nok skal blive interessant.

Hvorfor skal den ses: Ti af de mest populære komikere fra USA spiller sig selv til en vild fest, hvor også Rhianna og Emma Watson deltager. Det er en film hvor kæmpe latterbrøl må være en garanti, og med et cast der ikke rigtig kan fejle.

Trailer:




# 14 - Oldboy

Korea er efterhånde ved at få oparbejdet et vild bagkatalog af fede film, og filmen "Oldboy" fra 2003 kan nok betegnes som den største. Derfor får den selvfølgelig også et amerikansk remake, som så mange andre har gjort før den.

En mand bliver holdt fanget i 15 år (mener jeg) uden forklaring eller kontakt til omverdenen og bliver ligeså pludselig lukket ud en dag. Nu skal han så finde ud af hvad fanden der er sket, og hvad meningen med galskaben - ja, det er mega fucked - er med det hele.

Spike Lee skal stå bag kameraret, og selvom han på ingen måde er ligeså god og visionær som Chah-wook Park, der stod bag den originale, er får han svært ved at fucke så godt materiale op. Det bliver forresten interessant, hvordan han får lavet den allerede legendariske kampscene i gangen med hammeren.

Hvorfor skal den ses: Uden tvivl på grund af den originale films historie. Derudover har filmen et cast der virker virkelig interessant. Josh Brolin spiller hovedrollen som forvirret fange på hævntogt, men især Olsen tvillingernes yderst talentfulde lillesøster Elizabeth Olsen er en del af filmen. I andre roller kan jeg se, at der er en håndfuld tidligere HBO skuespillere.

Der er endnu ikke kommet noget visuelt i form af trailer, klip eller billeder fra filmen, men i kan gå ind HER og se lidt "hammer time" fra den originale:



Ja, jeg har faktisk ikke så meget at sige til denne film, og jeg har aldrig læst F. Scott Fitzgerald klassiske roman. Men den første trailer har bare tiltalt mig utrolig meget. Den ser virkelig flot ud, hvilket selvfølgelig nemt kan skydes i stykker af, at den kommer ud i 3D.

Hvorfor skal den ses: Traileren rykker fandme, og med en Leonardo DiCaprio i topform skal den nok levere. Ud over Leo er der interessante skuespillere som Carey Mulligan, Joel Edgerton og den skønne Isla Fisher med i filmen:

Trailer:



Denne film har jeg først lige opdaget i går, og jeg er mega spændt på hvad det bliver til. Det her kan virkelig både blive en mega fed film, men og et kæmpe flop.

En flok tryllekunstnere røver banker over hele verden, alt imens de tryller folk væk og penge frem i Las Vegas.

Hvorfor skal den ses: Det ser lige lovligt farverigt ud, men det hold de har fået stablet på benene, er fuldstændig sindsygt, og nok de fedeste I vil komme til at se på denne liste: Michael Caine, Morgan Freeman, Jesse Eisenberg, Dave Franco, Woody Harrelson, (rapperen) Common, Mark Ruffalo og skønne (gentagelse) Isla Fisher. Den skuespiller der dog begejstrer mig mest (!), er det største movie crush jeg nogensinde har haft, nemlig den ustyrlig smukke og charmerende Mélanie Laurent. Faktisk er hun så dejlig, at hun er det eneste menneske jeg aktivt ville stalke, hvis jeg havde tid, penge og mulighed for det. Klamt nok - men det ville jeg sgu nok.

Trailer:

# 11 - Evil Dead

Altså jeg har skrevet om dette remake før, men jeg er faktisk lidt i tvivl om jeg har nosser og nerver nok til at se den. 

De gamle drenge, der i sin tid lavede de originale film, der er producere på filmen. Både Sam Raimi, Robert G. Tapert og Bruce "Ash" Campbell har haft deres små geniale fingre inde og rode i projektet, og Diablo Cody har skrevet den nye. Jeg er meget sikker på at de tre producere vil gøre alt i deres magt, for at deres hjertebarn ikke bliver voldtaget i et billigt remake, og jeg er sikker på den nye er tro mod den gamle film.

Hvorfor skal den ses: Folkene bag. Trailerne er fuldstændig vanvittigt klamme, men har stort set alle de originale og visionære idéer med - inklusiv det meget omdiskuterede "voldtægts træ". Hvor den gamle var banebrydende, men samtidig ufrivillig morsom, ser den nye ud til at være som taget ud fra de originale tanker og tilført samtlige klamme effekter, som 2013 kan frembringe.

Trailer: (Advarsel: Meget klam!)

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats