torsdag den 27. december 2012

Nyt Cover og fede hjemmelavede plakater til bloggen!

For noget tid siden spurgte jeg min roommate, der er pænt sej til at tegne, om han måske gad og lave et nyt banner til min blog. Det ville han godt.

Han fandt så et billede fra Taxidriver, som han godt kunne lide, og begyndte så at tegne det på sin tegneplade til sin computer. Der gik ikke mange dage før han viste mig lidt af det, han havde tænkt sig, og jeg blev virkelig overrasket over hvor fedt det så ud.

Det første udkast han viste mig
 
Han brugte derefter to uger på at finpudse billedet og redigere i det. Resultatet kan I se øverst herinde på bloggen, og det skal lige siges, at han ikke bare har kopieret billedet og tegnet over det, men han har tegnet det hele i fri hånd.

Vi synes faktisk begge at det er blevet virkelig fedt, og vi snakkede derfor om muligheden for at lave en rigtig plakat ud af det til vores blege hvide vægge. Han fik derefter banket en lidt mere simpel plakat sammen, som nu blot mangler vi blot at få printet den ud i noget lækkert papir.

Her har I en lille version med vandmærker, fordi min roommate er paranoid

Efterfølgende snakkede vi om muligheden for at lave forskellige filmplakater, som vi kunne pynte lejligheden med - Og han var med på idéen, selvom han ikke går ligeså meget op i film som jeg selv. Han valgte derfor at den næste plakat, skulle være til The Dark Knight Rises, som han er helt tosset med.

Til denne plakat brugte han endnu flere timer på at lave perfekt. Han er stadig rimelig ny til at tegne via computer og han bliver derfor hele tiden bedre, og hans Bane poster er fandme også lækker. Den er dog stadig ikke helt færdig, men her kan I se hvordan det nogenlunde kommer til at se ud - Nu skal han så bare stoppe med gå rundt og snakke i Bane citater, så bliver han sgu en nice roommate.

Udkast til plakaten af Tom Hardy som Bane

 Jeg lover at poste flere filmplakater og billeder herinde og på bloggens facebook side, så snart han er klar med noget nyt. Men hvad synes I? Er det bare os, der synes det er fedt blot fordi det er vores 'egne' ting eller hvad?

Min Roommate hedder forresten Jesper José Bjernemose og han har lavet sin egen facebook side til hans tegninger eller kunst om man vil, og jeg vil blive glad, hvis i måske gad gøre ham en tjeneste og klikke ind på Semaríh som den hedder.

onsdag den 19. december 2012

Hjemme fra London med Sherlock og Martin Freeman kortfilm

For en uges tid siden, var jeg på en lille smuttur i London med familien. Som en lille julegave til mig selv, kom jeg til at bruge alt for mange penge, på at købe film og serier fra HMVs megastore.

Her har i alle mine indkøb:
Sherlock (Sæson 1 & 2)
Spaced (Alle sæsoner)
Firefly
An Idiot Abroad (Sæson 1 og 2)
Heart of Darkness (Dokumentar om indspilningen af Apocalypse Now)
13 Assassins
Primer
[REC]

Samt to bøget:
The Wire: The Truth be Told
Yippee Ki-Yay Moviegoer! - Writings on Bruce Willis, Badass Cinema and Other important topics

En af mine køb, var BBC serien "Sherlock", som jeg siden hjemkomsten har hygget mig med at se. Jeg har endnu kun set første afsnit af sæson to, men det tegner lovende, og allerede bedre end en ellers rigtig fin første sæson.

Hvert afsnit varer ca. 1,5 time og er derfor små film i sig selv. Dog er der kun tre afsnit i hver sæson, så man kan lige overskue det.


Jeg har aldrig rigtigt sat mig ind i historierne om Sherlock Holmes, og jeg kan ikke rigtig huske, hvad filmen med Robert Downey Jr. handler om, selvom jeg har den stående og også har set den engang. Men jeg er blevet helt opslugt i Sherlock Holmes universet efter jeg er startet på den lækre BBC produktion.

Serien foregår i nutidens London, og det er sjovt at se hvordan de har fået transformeret historierne om Sherlock og Watson tilnutiden. Sherlock er konsolent for politiet, og har bliver ikke betalt for sit arbejde, og han tager kun de sager, som han finder interessante. Dr. Watson er netop kommet såret hjem fra krigen i Afghanistan, hvor han var feltlæge, og han døjer med psykiske problemer. Sherlock er genial men har ingen sociale egenskaber og er arrogant som bare satan. Mens den elskværdige Dr. Watson har problemer med at få sit liv på sporet igen, efter han er kommet hjem fra krigen.

Sammen bliver de uundværlige for hinanden, selvom de er som dag og nat. Og de trives med deres nye liv i en lille lejlighed, hvorfra de opklarer mysterier, som politiet har opgivet.

Serien er både spændene og rigtig rigtig sjov. Den lynhurtige dialog er spækket med mange små jokes, men det tager aldrig overhånd og bliver useriøst. Skuespillerne i serien er godt castet med, den for mig ukendte, Benedict Cumberbatch i titel rollen og Martin Freeman som hans trofaste følgesvend, læge og blogger Dr. John Watson.

IIsær Martin Freeman er en fornøjelse at følge, og efter jeg er startet på serien, er den britiske skuespiller rykket op i den øvre del af mine personlige favoritter. Dette har måske også noget at gøre med at jeg elsker ham for hans små biroller i "Three flavours cornetto" trilogien og som Arthur Dent (og så er det vist noget med, at han har hovedrollen som Bilbo i Hobitten). Men jeg har også tjekket lidt op på et par af de kortfilm han har været med på. Især to faldt jeg over: HIV the Musical og The Girl is Mime:


HIV - The Musical

Ctrl.Alt.Shift Film Competition Winner: HIV - The Musical
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats