onsdag den 26. september 2012

Trailer til Chan-Wook Parks første Hollywood film

Se her!

Så er den første trailer landet, til den koreanske mester instruktør Chan-Wook Park første Hollywood film Stoker. Filmen har Mia Wasikowska i hovedrollen, og Nicole Kidman i en af de førende roller.

Hvad syner I? Tror I han kan leve op til de absurd høje forventninger men får til ham efter Oldboy og Thirst?

Men spændene bliver det. Her har i traileren:


tirsdag den 18. september 2012

Stay Puff Marshmallow Man

Kender i det med, at der er en film, man har set en stor røvfuld gange, men at man så bliver gjort opmærksom på en mega fed detalje af et random menneske på Internettet? Det gør jeg.

Jeg har nemlig set Ghostbusters en god røvfuld gange, og det er en af mine absolutte favoritter. Men der er åbenbart et par detaljer, jeg har misset totalt!

For i kan godt huske ham her ik?

Det er den såkaldte 'Stay Puft Marshmallow Man' og er den fysiske skikkelse af Gozer, som bliver fremkaldt, da Dan Aykroyds karakter Dr. Ray Stantz kommer til at tænke på ham på det forkerte tidspunkt.

Men hvad jeg åbenbart har misset er, at der er en grund til at denne 'søde' skumfidusmand er top of mind i Rays tanker. Nemlig at den to gange tidligere, har optrådt i filmen.

Den første gang man ser den er i Danas lejlighed, da æggene pludselig begynder at spejle sig selv - direkte fra pakken. Se bare her:


Argh! En af mine ynglings scener, og så har jeg slet ikke set det tidligere, fordi jeg har været så fascineret af de fantastiske æg!! Pisse fed detalje.

Man ser dog også en reklame senere i filmen, som måske mere er medvirkende til at Ray kommer til at fremkalde skumsømanden. Han fremgår nemlig et kort øjeblik som grafitti på en mur, lige ved siden af drengenes hovedkvarter:


Den er der øverst på muren til venstre - dejlig detalje, som gør at jeg bliver nød til at gense filmen snart for gud ved hvilken gang.

Nå, man kan jo selv bestemme om dette var vigtig viden, eller om det var spild af de to minutter, som det tog at læse - Men jeg synes det er rocker sejt :)

BONUS: Sådan så det ud da alletiders sejeste filmmonster blev til:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats