søndag den 19. august 2012

Alan Rickman laver the - I slowmotion!!

Alan Rickman har alle dage været hypnotiserende, og han er måske det menneske, der portrætterer skurke i film bedre end nogen anden.

Men kan manden bibeholde vores interesse, blot ved at lave en kop the? Ja - Men kan han også gøre det i slowmotion? JA - Og hvis man dertil ligger en lille smule inception soundtrack? JAAAAA HAN ER GENIAL!!!

Beviset? Her: (Se især 3:55 - Scary shit brought to yo by Hans Gruber/Snape)



onsdag den 15. august 2012

Cool tegneserie versioner af filmplakater

Tja, der er ikke så meget at sige til den. Jeg synes de er super fede, og jeg synes at de ville passe til min fede blog ;)

Jeg er specielt vild med Aliens plakaten og Det Femte Element (læg mærke til hvem der er med i filmen)


mandag den 6. august 2012

Martin Scorsese - Backstage


Dette billede af De Niro og Marty Scorsese er et af mine all time favorit billeder. Jeg fandt det for en god håndfuld år siden på en markedsplads i Rom, og det har hængt indrammet på min væg lige siden. Jeg har ikke lige kunne finde et bedre eksemplar af billedet så i må nøjes.

Til gengæld har jeg fundet 35 andre billeder af Martin Scorsese, der er taget under optagelserne til hans mange film. Det er skide fede billeder og de kan findes på bloggens Facebook side, da det er langt lettere at dele billeder derinde end her.

Den mest interessante udvikling, som Marty har gennemgået, er at hans øjenbryn har taget over og at de under optagelserne til Hugo, skulle have deres egen solbriller!!


torsdag den 2. august 2012

Batman lidt på afstand

Nu er der gået lidt tid, siden at jeg samlede hagen op fra gulvet i Bio City Odense, sal 1.

Det sidste kapittel i Batman sagaen er slut, og det var alt det man havde håbet på - nemlig en gennnemtænkt og super flot aktion film. Dermed er det ikke sagt, at det er en af de bedste film nogensinde, men det er en af de bedste aktion film, og dette er stadig rigtig godt klaret.

Sådan her tror jeg de fleste oplever film af Christopher Nolans film:


Høreklik og tryk "vis billede"

Et andet sjovt billede, jeg har fundet i min 'post batman nedtrapning' er denne sjove sammenligning af to af Liam Neesons mest fremtrædende roller:

Høreklik og tryk "vis billede"
Til slut ved jeg slutte af med et par stykker, af de rigtig mange fan made posters, der er dukket op på nettet i kølvandet på præmieren + plus en sjov spoiler, der vil kunne ses til slut i denne post.


Og til slut - Batman slutningen i en nøddeskal:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats