søndag den 17. juni 2012

Inglorious Bastards klaptræs dame

Damen i kan se i klippet herunder hedder Geraldine Brezca. Hun var Tarantinos klaptræs-dame (?) under indspilningerne til Inglorious Bastards.

Det må være drøn svært, for skuespillerne at holde masken, når de aldrig kan vide sig sikre på hvad hun lukker ud. Men det er hamrende underholdene og det har helt sikkert gjort optagelserne en del sjovere.


Til folk der ikke kan holde deres mobil i lommen, når de går i biffem

Jeg hader virkelig folk, der piller ved deres mobiler i biffen - faktisk også, når jeg ser film med venner derhjemme.

Alamo Drafthouse i Texas, smider simpelthen folk ud af biffen, hvis de ikke overholder de få simple regler. Og det er der kommet denne sure voicemail ud af.

Alamo Drafthouse = Win!

tirsdag den 12. juni 2012

Ted - Super gusten plysbjørn

Jeg tror det ikke, men HVIS nu det skulle være gået forbi nogens små ansigter, er Seth MacFarlanes (Manden bag "Family Guy", "American Dad" OG "Johnny Bravo") kommende spillefilm lige på trapperne.

Det er en film, om et vandskab mellem en dreng og hans levende plys bamse, der vokser op sammen, og nu sidder fast som et par hængerøve på den gale side af 30.

Den er heldigvis R-rated og jeg er meget overbevist om at "Ted" bliver en grov omgang. Der er kommet et par super sjove trailere, men det er især Teaser plakaten, der har vundet mit hjerte. Her ser man lidt om hvor forkert det er, når bamser er lige ved at være der - man må håbe han kan vaskes.


Ud over at være en sjov teaser, er det også en venlig hilsen til den afskyelige plakat, der blev lavet til filmen om Yogi bjørn, der mere blev udstillet som en vaske ægte pedobear

Great things come in bears... Really?
"Fuck you thunder!"


 Elsker simpelthen Wahlbergs opremsning af white trash pigenavne!

Filmen for dansk biografpremiere den 9 september.

Wreck-it Ralph - Kommende Disney film for gamle nørder

Ok. Jeg kan slet ikke begribe, hvordan denne film har kunne gå forbi mit hoved! Disney er åbenbart (?) på vej med en ny animationsfilm, der er lavet til folk som har været barn i slut 80'erne og start 90'erne.. Sådan nogle som MIG!

"Wreck-it Ralph" hedder filmen, og John C. Reilly ligger stemme til titel rollen. Ralph er den onde fyr i arkade spillet "Wreck-it Ralph", men han er godt og grundig træt af at ingen sætter pris på hans arbejde - at være skurken.

One game at a time :)

Jeg er vokset op med en Nintendo NES, og spillede rigtig meget Mario som helt lille, da jeg blev lidt større og kom i ungdomsklub var det Super Nintendo, der var the shit, og især spillene Street Fighter 2 og Mortal Kombat. Derfor er denne trailer ekstra fed, da tre af "the bad guys" fra disse spil er med. Både Bowser (Mario), Zangief (Street Fighter) og Kano (Mortal Kombat) er med i traileren, og har det alle skidt med at skulle være den onde :)

Men filmen skulle gerne komme engang tæt på Jul, og JEG glæder mig. Indtil da kan man jo selv prøve kræfter med 8-bit spillet Wreck-it Ralph" her på Disneys hjemmeside!

Wreck-it Ralph - Trailer


mandag den 11. juni 2012

Bill Murray om Ghorstbusters 3


"You know, you just gotta have a really good script. It’s hard. Even the second ‘Ghostbusters’ wasn’t as much fun for me as the first one. It’s hard to make a sequel. It’s gotta be really funny, and that first one was just so darn funny"
 Den kære Bill Murray var her for nylig på besøg hos David Letterman, og her prøvede den erfarne talkshow vært - som tusind andre før ham - at udspørge Bill Murray han er med i planerne om en ny Ghtostbusters film.

Bill Murray svarer ikke 100 procent konkret på spørgsmålet, men deler alligevel sine tanker, om hvorfor han endnu ikke har sagt ja til projektet. Han vil simpelthen have at filmen kan leve op til den første i serien - hvilket må siges at være en smule voldsomt.

Til allersidst i interviewet, åbner han dog alligevel lidt mere op end han har gjort tidligere..

Paramount 100 år - Reunion

I anledningen af at Paramount har 100 års jubilæum i år, sker der lidt forskellige seje ting.

For kort tid siden kom denne lækre plakat, med alle studiets mest ikoniske roller

Klik for stor udagave

Og nu har stuediet så for samlet de største nulevende stjerner til "skolefoto". Det er sket i samarbejde med Vanity Fair og der er blevet samlet i alt 116 stjerner og Paramount bosser til billedet. Selv de største stjerner var blevet lamslået, da han var ankommet og havde kigget op på scenen - "This is epic" havde han ifølge fotografen bare sagt.

At folk som Justin Bieber og transformers dukken Rosie Huntington-Whiteley også er med, kan selvfølgelig diskuteres. Men fedt er det.

Klik for stort billede

"Does he look like a fish?"

For et par uger siden delte Filmnørdens Hjørne et Youtube klip på deres facebook side, hvor stemmerne fra SpongeBob havde indtalt et par klassiske scener fra filmhistorien, med de lettere retarderede stemmer fra tegneserien - Skide sjovt!

Nu faldt jeg så tilfældigt over et klip i samme kategori, blot med omvendt fortegn. Her er det SpongeBob, der spiller Quentin Tarantinos lille rolle fra Pulp Fiction, i "dead nigger storage" scenen. Super godt lavet. Enjoy!


"YES YOU DID! Yes, you did. You tried to cook him. And Mr. Krabs don't like being cooked by anybody, except Mrs. Krabs"

søndag den 10. juni 2012

80'er filmplakater fra Ghana

Alle disse plakater er unikke, da de er blevet håndmalet til enkelte forevisninger i Ghana i 80'erne. Kunstnerne, der leverede plakaterne, fik fuldstændig frie rammer for hvad der måtte være på plakaterne, og de måtte sågar ændre på scener eller personer, sålænge at de kunne tiltrække mennesker til visningerne.

Men sjove og lidt seje er de sgu!










søndag den 3. juni 2012

Fan art: Baby Star Wars

Tja, hvis jeg havde børn ville det helt sikkert være søde billeder som disse, jeg ville smække op på de små poders værelse - om de så ville det eller ej. Jeg er især vild med Princess Leia, der taber hendes legetøjs Alderaan og Boba Fett, der tydeligvis er en lille rod.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats