søndag den 25. marts 2012

Indlæg #100!! - DubWars: First Strike - Supercut

Hvordan ville en den ultimative nerdgasm se ud, hvis det var påkrævet at den skulle vare i 15 minutter og have samme opkvikkende virkning som ekspresso eller Red Bull? Jow, den ville se omtrent sådan her ud som dette voldsomme supercut der har fået navnet DubWars.


Det er et manisk dubstep sammenkog af mange tusinde klip fra mere end tusinde (så vidt jeg har kunne læse mig til) forskellige sci-fi og horror film igennem de sidste 40 år eller sådan noget - ud fra hvad jeg altså ca. kan nå at se. Der er i hvert fald klip fra "Motorsavsmassakren"  fra 1974 og helt op til en overskuelig fremtid med film som "Prometheus" og "The Dark Knight Rises".

Man kan mene hvad man vil om alt det der dubstep, som for tiden går sin sejrsgang verden over - men det egner sig super godt til supercuts af denne type. Jeg synes sgu det er lidt frækt'

Men tjek det selv ud. Og hvis nogen skulle få lyst kunne de jo smide en kommentar med de film de kan genkende:


lørdag den 17. marts 2012

Rocker fede Star Wars fan-art posters

En af de ting jeg elsker rigtig meget, er Star Wars - længere er den sådan set ikke. Heldigvis findes der så mange nørder, udover jeg selv, der elsker Star Wars. Mange af disse nørder kan ikke - som jeg - nøjes med at se de tre film en gang imellem, de producerer fan-art i bunkevis. Det er dog lang tid siden, jeg har set noget så fedt, som disse seks plakater.



De seks plakater er lavet til en museums udstilling i Montreal, med titlen "Star Wars: Identities". Alle de seks plakater er ledsaget af teksten "What Forces Shapes You". De seks portrætter er lavet af mosaikker af ting der er relateret til figuren. Rå' sejt.

Yoda's portræt er derfor lavet af sumpen fra Dagobah systemet. Stormtrooperen er lavet af alle hans venner. Darth Vader er lavet af ting fra dødsstjernen, hele emperiets flåde og et par af the rebel alliance's skibe. Boba Fett er vidst nok lavet af hans eget skjold (?) og C-3PO er komponeret af den data, der gør at han kan tale over 6 millioner former for kommunikation. Queen Amidala gider jeg ikke komme ind på, for selvom portman er lækker, er de tre nye film ikke rigtigt en del af Star Wars.

De kan alle ses i de rigtige størrelser HER



Fed musik video for os nørder

Faldt lige over denne voldsomt fede musik video, hvor en masse forskellige ikoner inder for pop kulturen går amok i New Yorks gader. Det er sgu lidt lækkert.

Ved ikke helt hvad jeg synes om musikken, men fred være med det.
they come to get us from Guillaume Panariello on Vimeo.

mandag den 5. marts 2012

Ineffektiv blog + Shaun of the dead Lego

Hej allesammen,

Jeg skal på det skammeligste beklage hvor stille, der har været her på bloggen, i over en måned nu! Det er selvfølgelig uhørt, men flere aspekter har bevirket at det har stået stille.

Til at starte med døde min computer (og dermed også en masse materiale, jeg havde samlet ind til bloggen), og den er stadig ikke blevet lavet, jeg jeg skriver dette min mors lille skod pc. Derudover har jeg fået nyt job, og jeg er flyttet hvilket selvfølgelig har taget ret meget af min tid. Der har altså med andre ord været rigtig mange undskyldninger og overspringshandlinger.

Af selv samme grunde har jeg fulgt meget lidt med i hvad, der er sket i filmens verden det sidste stykke tid, og det er faktisk ikke blevet til andet, end lidt overblik over vinderne af de forskellige prisuddelinger.

Så igen - Sorry. Jeg håber det snart kommer til at lysne lidt herinde. Også når man tager i betragtning af at mit næste indlæg vil være # 100 på bloggen.

En af de få ting, jeg kan huske lå på min gamle computer var dette ultimative legetøj. Nemlig to forskellige slags super tidsfordriv forenet i et smukt kunstværk.

Shaun of the Dead LEGO!!! Der er simpelthen en nørdet
gut, der har genskabt den legandariske scene i The Winchester fra Shaun of the Dead i fucking lego med en dejlig nørdet detaljerigdom. Jeg opdagede det selv for noget tid siden ved, at den gode Simon Pegg begejstret tweetede om creationen.

Man kan desværre ikke selv købe lego settet... ENDNU. Man kan nemlig gå ind på CUUSO og stemme på den - hvis den opnår nok stemmer, vil lego overveje at producere det. Desværre sker dette næppe, men man har jo altid lov at håbe. Man kan læse mere om projektet HER

Og nå ja.. gammel nyhed, men stadigvæk den fedeste nyhed:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats