søndag den 30. oktober 2011

Ghostbusters 3 - Flere rygter

For en uges tid siden så jeg igen igen, den gode gamle Ghostbusters. Filmen bliver fandme ved med at holde, uanset hvor mange gange den bliver set, hvilket i sig selv jo er ganske imponerende. Jeg er en af dem, der også synes at Ghostbusters to var en super fed film, og jeg har derfor haft svært ved at se, hvad der skulle holde de gamle drenge tilbage fra at lave en tre'er. Normalt er jeg ikke super vild med tanken om fortsættelser til fede film, men jeg er bestemt heller ikke modstander, og jeg mener at filmene skal have en chance, før de bliver haglet ned.



Nå, men jeg har prøvet at læse lidt op på, hvordan arbejdet går med den næste sequel i spøgelsesjæger serien - Og det er sindsyge nyheder, der vil gøre dig hvid. Altså, der er lavet et færdigt manuskript til filmen, og Dan Aykroyd bliver ved med at sige at filmen nok skal blive en realitet. Der er dog lige det ene kæmpe store men, at Bill Murray endnu ikke har læst manuskriptet (!!).

Selvom Dan Aykroyd har været ude og fortælle, at de fleste af skuespillerne fra de originale film, skulle være klar på en omgang mere. Sony, der skal stå bag filmen, vil dog ikke lave en film uden Bill Murray - Der ville uden Murray opstå masse hysteri, som hvis hunde og katte pludselig levede sammen.

Jeg kan faktisk godt følge Sony i, at det ville være forkert at lave en film uden Dr. Peter Venkman, og derfor mener jeg også at Bill Murray, skal gro sig nogle nosser, så denne film kan blive lavet - selvom de er korrekt, at Bill Murray ikke har en penis (!)

Nå, men jeg vil lige dele denne video med jer, hvor tre af de bedste quotes fra filmen optræder i en enkelt scene. Det er simpelthen komedie-guld!



This man has no dick!

mandag den 24. oktober 2011

Min filmsamling - Endelig lidt overblik!

Som jeg skrev i sidste indlæg, har jeg endelig fået styr på alle mine dvd'er og mine få blu ray film. Det er helt ubeskriveligt fedt, da netop det store rod i mine film har givet mig hovedpine i lang tid. Det er nu ordnet og jeg er super tilfreds med resultatet, selvom det viste sig at jeg ikke længere har plads til dem i mit filmskab.

Måden jeg har ordnet rodet på, er gjort ved at købe en app til min android telefon med navnet MyMovies. App'en er udviklet af et dansk firma, og den kan også findes til iPhone telefoner. Den koster omkring 30 kr. og det er klart den bedste investering jeg har lavet siden jeg fik min elskede kaffemaskine!

Jeg har tidligere brugt programmet DVD Profiler fra Invelos, men der har altid været problemer med det program, og jeg har flere gange oplevet at miste mine data. Det skal lige siges, at DVD profiler også kan fås til mobilen, men det har jeg endnu til gode at prøve.

MyMovies er et database værktøj, hvor man scanner stregkoden fra ens dvd'er, og derefter tilføjer dem til sin  samling. Når man scanner kode, finder programmet alle informationer fra den eksakte dvd man har - altså alt lige fra undertekster, ekstramateriale, skuespillere og trailere. Det er fandme smart!

Jeg har som sagt tidligere brugt programmet dvd profiler til min computer, men da jeg ikke lige havde en stregkodescanner ved hånden, var jeg tvunget til at indtaste alle cifrene på dvd'en. Dette var et helvede og tog en krig at få ordnet.

Derfor er MyMovies så pisse smart, da man tilfældigvis har en scanner i telefonen, der klarer indtastningen for en. Det er alle pengene værd. Man får samtidig en internet adresse, hvor man kan præcis det samme som på mobilen, men bare med lidt bedre overblik. Man kan prøve en gratis version, der kan indeholde 50 titler, for at se om det kan bruges.

Her kan i se min samling - Da det er virkelig lang tid siden, at jeg har lavet en anmeldelse, vil jeg derfor nu tage imod bestilling. Så kig min samling igennem via linket, og fortæl mig, hvis der er en film der skal igennem anmeldermaskinen.

Jeg har også fået taget et par billeder af min samling, da der nu er kommet styr på den.

Bag sofaen er der forskellige serier, en masse forskellige filmmagasiner, et super cook Super 8 HD kamera og en minion  til at passe på det hele
Forskellige hele samlinger og et par serier
Plads mangel

En indflytter gave fra en tidligere kæreste. Det er et billede jeg tog fra hendes kamera af en grafitti væk i Berlin. Jeg elsker simpelthen det billede
Den skruppelløse påskekylling Carlos fra børnefilmen HOP vogter over min hjemmebio

fredag den 21. oktober 2011

Jurassic Park og Top 5 John Williams scores

Jeg har ligget syg idag, med en dejlig omgang forkølelse. Men intet er jo så skidt, at det ikke er godt for noget. Jeg har fået ordnet nogle praktiske ting, og jeg har fået styr på alle mine dvd'er - et projekt jeg startede for snart en måned siden, men som gik i stå pga. det store arbejde. Lækkert.



Mens jeg spiste suppe og drak kaffe, fik jeg også set en gammel klassiker, som jeg af uforklarlige grunde først nu har anskaffet mig. Jurassic Park er en film som jeg har nogle specielle minder om. Efter jeg havde set den første gang, havde jeg over flere gange voldsomme mareridt om den glubske T-Rex og... ja, mig.

fredag den 14. oktober 2011

The last one to die, please turn out the light - Et kig bag Children of Men

Til at starte med vil jeg lige påpege, at dette indlæg indeholder major spoilers. Så hvis man endnu ikke har set "Children of Men" skal man stoppe med at læse, og i stedet tjekke et af de ældre indlæg.




mandag den 10. oktober 2011

The Thing - Featurette - Man is the warmest place to hide

Jaaaa! Hvis der er noget jeg elsker, er det behind the scenes og featuretter. Jeg har tidligere skrevet om den nye prequel til "The Thing" (kan læses HER), hvor jeg har forholdt mig positivt, til en film jeg ellers havde frygtet.

"Man is the warmest place to hide" - måske verdens cooleste tagline EVER!


lørdag den 8. oktober 2011

Scorekursus med Manny

I anledningen af at den episke gangster fortælling om Tony Montana, Scarface, er udkommet på blu ray (Tak til UIP for mit eksemplar), tænkte jeg at jeg ville dele en af mine ynglings scener fra filmen.

Scarface er en af de mest quotede film i historien - ganske fortjent, da den er spækket med røv dialog - synes jeg dog, at denne scene ofte bliver overset. Scenen er i den sjove afdeling, og selvom filmen er mest kendt for sin brutalitet, mener jeg personligt at der er et par hyle morsomme scener i filmen.

Legende vs. Stjerne

Jeg er lige faldet over disse fem fantastisk billeder lavet af svenske George Chamoun. Det er faktisk ret imponerende, at kunstneren har kunne finde billeder, der passer så godt sammen. Han har mixet billeder af et Hollywood ikon med en af nutidens store stjerner.
Det flotteste billede er klart billedet, hvor Natalie Portman og Audrey Hepburn. Har altid tænkt over hvor meget Portman minder om Hepburn, og det kan man virkelig se på dette billede - Portman er jo nærmest en reinkarnation af Audrey!
Billedet kan ses i større størelse ved at klikke på det.

Young Adult

Nu er det jo snart noget tid siden jeg har skrevet, så tænkte at det var på tide at kickstarte denne skide blog igen. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide at skrive herinde eller at det føles som en pligt, men jeg er bare elendig til at få opbygget et flow mht. indlæg - Det kommer i salver (tror det er noget der har hængt fast, siden jeg i mine unge dage øvede mig i at skyde salver i Counter Strike).

Nå, men jeg gør nu endnu et forsøg, og håber at jeg denne gang kan bibeholde motivationen. Jeg er blevet færdig med mit vikar ophold ved UIP og er derfor tilbage i Odense, hvor jeg absolut intet laver. Dog har jeg en masse underlig viden om en masse popcornfilm, som jeg måske/måske ikke vil skrive om herinde.

Dette skal ikke være et langt indlæg, da klokken er to om natten, og i stedet for at opføre mig åndsvagt overfor random piger i O-Town downtown, sider jeg og glor fjernsyn - Det er kun for at kickstarte bloggen igen. Så må vi tage den derfra og senere komme med de dybe og gennemtænkte indlæg.

Pisse fed første poster

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats