fredag den 9. september 2011

The Thing - Hvad der skete før Kurt Russell...

Jeg fik lige set den nye film "The Thing" i morges. Ikke hver dag man bliver vækket til live af en gyserfilm - eller det gør jeg faktisk aldrig! Men i dag gjorde jeg altså.

"The Thing" er en såkaldt prequel til John Carpenters film af samme navn fra 1982. Den slutter altså der, hvor den originale starter, nemlig at en norsk forsker base er blevet udslettet af noget ukendt. Det er altså denne udslettelses historie som vi får i den nye.

"The Thing" 1982

"The Thing" 2011

tirsdag den 6. september 2011

Footloose - Angry Dance your ass off!

De sidste par uger, og frem til den 30. september, er jeg igen tilbage ved UIP. Denne gang som vikar, eller junior medarbejder, som de kalder mig, da jeg trækker gennemsnitsalderen en hel del ned.


En af de film jeg har arbejdet en del med, efter at jeg er kommet retur, er genindspilningen af en af de store dansefilm fra 80’erne – Footloose.

søndag den 4. september 2011

7 "tilfældigt" udvalgte trailere!

Som beskrevet i mit forrige indlæg, har jeg netop set en masse kommende film - og at jeg ikke må give min mening til kende herinde. Øv bøv.
Dog tillader jeg mig alligevel at dele syv trailere med jer - så kan i selv tænke jer til, hvorfor netop disse film skal have deres trailere vist her på bloggen. Enjoy!

The Hunger Games

Fra mandag til torsdag var jeg i Svendborg til filmtræf, hvor jeg havde mulighed for at se en stor del af de film, der kommer i biografen i efteråret. Jeg nåede at se 14 film på de fire dage, hvilket faktisk er ganske hårdt. Den sidste dag var hele min krop smadret af at sidde i de bløde sæder.

Desværre er en af reglerne ved deltagelse i træffet, at man ikke anmelder de film man ser på sociale medier. Det er lidt ærgerligt, nu hvor jeg har set nogle rigtig fede film, som jeg gerne vil dele med dem der læser med.

Nå, men da vi ankom til biografen, var der nogle gaver til os. Der var lidt slik og sodavand, men der var også en bog, som jeg aldrig havde hørt om før. Bogen hed "Dødsspillet" og er skrevet af Suzanne Collins. Den originale titel er "The Hunger Games" og da jeg fandt ud af dette, gik det op for mig, at jeg havde læst om en film med samme navn i et blad, på togturen ned til Svendborg.

Jennifer Lawrence som Katniss Everdeen


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats