mandag den 21. februar 2011

Mine UIP film

At arbejde ved UIP er en meget blandet pose bolsjer. De film der skal udgives det næste stykke tid er voldsomt forskellige, og der er ingen rød tråd i noget som helst.

Derfor bliver jeg derfor også involveret i en masse titler, som jeg aldrig ville have set eller interesseret mig for tidligere. Nu har jeg så pludselig fået en sær respekt overfor selv de ringeste film, da jeg efterhånden har set hvilken indsats der bliver lagt i alle film - uanset budget.

Dette er de UIP titler, der vil få premiere imens jeg er i praktik:

lørdag den 12. februar 2011

"Blend in" - Et hurtigt kig på Rango

I frustration over at jeg ikke fatter alt sådan noget SEO og RSS-halløj, laver jeg sgu bare et indlæg i stedet!

Det er ikke fordi denne film har gjort mig noget, slet ikke, det var blot den første film der poppede op bag pandebrasken, da jeg ikke gad fjolle mere rundt i alt det nørderi, jeg alligevel fatter hat af!

mandag den 7. februar 2011

To Gode Tilbud!!

Jeg tillader mig lige at lave lidt reklame for to arrangementer, der begge løber af stablen imorgen den 8 februar. Da jeg pt. er en Odenseaner der befinder sig i København, kan jeg ikke lade være med at kigge efter sjove ting i begge byer.

Københavner tilbudet:

Sted: Empire Bio, Nørrebro
Tid: kl. 20.00
Pris: 95 kr.

Hvad: Det fremragende filmblad Ekko, har arrangeret en snigpremiere på Pernille Fischer Christensens nye film "En Familie". Til snigpremieren vil filmen blive præsenteret af Pernille Fischer Christensen og filmens helt store stjerne (men ikke hovedrolle) Jesper Christensen, som jeg - ganske subjektivt - mener leverer hans bedste præstation siden "Bænken". Ja, jeg har set filmen, da det var vores eksamens film her i januar og den er skide god og Jesper Christensen spiller som sagt eminemt!!
Ud over at man får en unik oplevelse, og ser en god film før alle andre, vil det nye Ekko blad blive delt ud til alle der deltager - Det må man sgu sige er et godt tilbud!!

Man kan læse mere på politiken, hvor jeg så tilbudet. Jeg kan dog ikke selv deltage, da jeg skal til forpremiere samme aften på True Grit :)

Odenseaner tilbudet:

Sted: Syddansk universitet, lokale U110
Tid: kl 16.15
Pris: GRATIS!!

Filmklubben Odense åbner sæsonen med Tarantinos "Inglorious Basterds" - Vi har nok alle set filmen, men jeg gad sgu godt se den igen på det store lærred. Det er et engangs tilbud med gratis film, men de øvrige koster 25 bucks pr. film og man kan også vælge at købe adgang til alle filmklubbens film for 100 kr.

Det er i øvrigt nogle fine titler som klubben viser igen i år, så jeg synes da at folk bør kigge forbi hvis de alligevel er i nærheden.

fredag den 4. februar 2011

Bridesmaids = Weekend

Og lige her 10 min før jeg går på weekend, og skal hjem til mit dejlige Odense, vil jeg lige dele en trailer fra den kommende Judd Apatow film "Bridesmaids" med jer. Jeg så for første gang traileren i onsdag, og den ser pisse sjov ud. De første reaktioner fra folk der har set den var også meget positive.

Jeg glæder mig ustyrligt til at se Kristen Wiig i hovedrollen i denne pige udgave af "The Hangover". Men tjek den ud!!

Åben blog - Fra min praktik plads "True Grit"

Jeg er i den heldige situation, at jeg for tiden er i praktik ved distributionsselskabet United International Pictures (UIP), der udgiver film fra Universal, Paramount og Dreamworks - samt nogle mindre selskaber.

De har givet mig lov til at skrive på bloggen mens jeg er på arbejde, men jeg tror de vil sætte mest pris på at jeg skrev om deres film - Dette betyder ikke at denne blog pludselig er blevet en omvandrende reklame, fordi jeg vælger stadig selv hvad jeg vil skrive om + De har simpelthen så mange fede titler, og da jeg derfor har en lidt anderledes baggrundsviden om disse, gør det det lidt sjovere at skrive om.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats