torsdag den 27. januar 2011

Standby :(

Bloggen er desværre sat på standby for en periode. Jeg havde indbrud i søndags, hvor min computer blev snuppet.

Jeg havde ellers fundet en masse godt, men dette materiale er desværre væk nu. Jeg ved heller ikke hvor lang tid der går, inden jeg får en ny - men når jeg gør, skal jeg nok vende stærkt tilbage!

Glem mig nu ikke :)

søndag den 23. januar 2011

The Expendables - Infographic

Jeg må blankt erkende, at jeg endnu ikke har set The Expendables, og derfor faktisk ikke bør udtale mig om noget vedrørende filmen - Men det gør jeg nu alligevel, faktum!

Jeg elskede al den snak der var om der første film, alle rygterne og de gode historier og ikke mindst det fantastiske cast. Snakken omkring den næste film er allerede gået igang, og diverse rygter flyver allerede rundt i medierne og ikke mindst på nettet.

Jeg har tidligere lovet, at der ville komme flere infographics her på siden, og i dette indlæg vil jeg opfylde dette løfte med 3 sjove infographics om Expendables.

Den første er lidt kill statistik over skuespillerne

torsdag den 20. januar 2011

Top 130 - De sidste 120

Som lovet kommer her resten af min liste af sete film i 2010. Jeg er sikker på mange vil synes, at det er underlige stjerne uddeling, men antallet af stjerner er også sygt subjektivt. Fx er Revolutionary Road en god film, da den rammer en masse følelser i en, men den har kun fået 2 stjerner, fordi det er den mest deprimerende film jeg har set til dato og jeg skal ALDRIG se den igen!

Som man nok kan fornemme, er jeg meget rundhåndet med min karaktergivning. Dette skyldes at jeg elsker at se film i så høj grad, at der virkelig skal meget til at skuffe mig. De typiske "dårlige" romantiske komedier synes jeg fx godt om, selvom de for det meste er super forudsigelige. Men hvorfor må film ikke være det? Alle film kan jo ikke være lavet af David Lynch, og film behøver ikke slutte med at helten dør, før at de er gode - Efter min mening that is..

søndag den 16. januar 2011

130 sete film i 2010 og Top 10

Som jeg har nævnt tidligere har jeg i hele 2010 skrevet alle de film ned jeg har set, samt givet dem 1 til 5 stjerner. Jeg har stadig ikke styr på det hele, men jeg har fået basket nogle basic facts sammen, som jeg nu vil dele. Jeg har fået set godt 130 film i år 2010, selvom jeg jo nok har glemt 10-20 stykker i farten.

Det er altså ikke en list over mine ynglingsfilm, men kun en liste over de film jeg så sidste år. Den er som sagt ikke færdig endnu, men jeg har - med mine sparsomme skills i Word og Excel - smækket to hurtige grafer med en smule overordnet info over mit film år.




onsdag den 5. januar 2011

Nyt år starter - Med det gamle

Jeg delte tidligere denne lille fine film, der afrundede filmåret 2010. Men det er bare ikke godt nok. Derfor fandt jeg i går en masse fede "infographs" om film og branchen gennerelt. Jeg er blevet helt tosset med disse infographs og jeg har derfor rippet hele internettet for at finde de bedste.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats