onsdag den 17. november 2010

Star Wars - I barok stil

En facebook ven postede lige et link, hvor en fyr havde tegnet en masse af de velkendte figurer fra Star Wars. Der hvor de er anderledes end andre Star Wars Tegninger er at de er tegnet i en "barok" version. Meget kreativ og sjov tidsfordriv.

søndag den 14. november 2010

Fire film jeg ser frem til!

Black Swan (Darren Aronofsky)

Dette er en af de absolut fedeste trailere jeg har set i mange år. man må bare se den, efter at have set de sidste par sekunder af traileren. Darren Aronofsky gør det jo altid sublimt, og Vincent Cassel og Natalie Portman er begge super fede. Men mega creepy trailer.

torsdag den 11. november 2010

Koncerten - Anmeldelse

Le Concert (2009, Radu Mihaileanu)

Le Concert - eller koncerten - er en fremragende feel-good movie!

For 30 år siden blev Andrey Filipov's (Aleksey Guskov) drøm ødelagt, og både han og resten af det fantastiske orkester han var dirigent for, gik ned med flaget. Filipov er idag rengøringsmand for det anerkendte russiske orkester Bolshoi. En dag kommer han ved tilfældighed, i besidelse af en invitation til Bolshoi fra Châtelet Teatret i Paris.



lørdag den 6. november 2010

Come out to the coast.. We'll get together. Have a few laughs..

John McClane er ganske enkelt kongen af One-Liners. Her er en af mine personlige favoritter, som jeg kan se igen og igen.




Ligegyldigt indlæg, ja. Men hvad' fa'en! :)

tirsdag den 2. november 2010

South Park vs. Inception

Der er blevet talt og skrevet rigtig meget, om dette års mest sete film Inception. De fleste synes den er rigtig fed, og nogle synes den er alt for svær at forstå.

De gode folk fra den lille by South Park har den holdning, at det ikke er sejt blot fordi det er svært at forstå :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats