mandag den 25. oktober 2010

Verdens bedste åbnings sekvens

Der kører pt. en tråd på Filmz forum om hvilken åbnings sekvens, der er den bedste i film historien. Det er en ganske underholdende debat, og jeg var ikke et sekund i tvivl - Åbningen af Magnolia er ganske fremragende.

søndag den 24. oktober 2010

One Night Stand - Kortfilm

Her er lige en sjov lille kort film, som jeg tror mange vil kunne genkende :)


One Night Stand from Jack Tew on Vimeo.

tirsdag den 12. oktober 2010

Scott Pilgrim comeback/anmeldelse


And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers.
I dette tilfælde vil "my brothers" være filmen Scott Pilgrim vs. The World, som igår d. 11/10/2010 blev slagtet af de to uduelige værter fra dr2's filmprogram DR2 Premiere.

torsdag den 7. oktober 2010

Moon - Anmeldelse

Moon (2009, Duncan Jones)

 The last place you'd ever expect to find yourself

Dette er hvad man kalder for en tasty tagline. Det lyder som en ekstrem for for dannelsesrejse, hvor intet mindre end en tur til månen er godt nok til at finde sig selv - eller...

Sam Rockwell spiller astronauten Sam Bell, der i næsten tre år har befundet sig på the dark side of the moon, hvor han har været eneste personale, på en stor rumstation. Sam har en kontrakt på tre år for firmaet LUNAR Industries, hvor han skal sørge for at alt klapper for tre enorme høstemaskiner, der høster superenergi, der i form af helium3 sendes tilbage til jorden.

lørdag den 2. oktober 2010

Tre Tyske Kortfilm

Som sagt tidligere her på bloggen, var jeg for noget tid siden frivillig ved Odense Internationale Film Festival OFF. Da, jeg var frivillig kunne jeg af samme grund ikke selv vælge præcis hvilke programmer jeg gerne ville se, hvilket betød at jeg oplevede en del af de mere tvivlsomme kortfilm, i den sal jeg var vagt i.

Da, jeg var lidt over halvvejs i ugen, var jeg faktisk ved at være en smule træt af at have fået en biografsal, der hovedsagelig bød på upcoming talent geil - og ikke konkurrence film, som blev vist i de andre sale. Da den sidste dag endelig indtraf, blev jeg heldigvis belønnet for mit hårde slid (eller mere præcist, byde velkommen, skrue op og ned for lyden og tænde lyset efter forestillingerne, puha for et slid).

fredag den 1. oktober 2010

Shopaholic - Men kun med film (Funny People anmeldelse)

Jeg måtte idag, efter en lang dag i skole og en meget kort tur i den lokale DVD pusher, erkende at jeg nok har et lille problem - Jeg kan ikke lade være med at købe film.

Det gik først rigtig op for mig, da jeg kom hjem idag med en stak dvd'er, hvor ingen af titler lever op til den standard jeg ønsker at have i min samling, der er ved at være på lidt over 500 titler. Jeg tog blot ind i shoppen for at lede efter en enkelt film, jeg havde hørt kunne findes til 25kr. men da de ikke havde denne, kunne jeg mærke desperationen i form af sygelig trang til nye film, idet SUen tikkede ind. Jeg har allerede omkring 60-70 film stående på hylderne, som jeg ikke har fået set, men det var ikke nok for mig og jeg købte derfor denne pose blandede bolcher:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats