mandag den 16. august 2010

Anmeldelse: Snabba Cash

http://www.imdb.com/title/tt1291652/

Snabba Cash (Daniel Espinosa 2010)

Jeg kan endelig skrive om en film, der er aktuel her i Danmark. Det har jeg såmænd også haft mulighed for tidligere, men har hverken haft lyst til det eller set film, der fortjener det.

I dag var jeg så, med resten af min klasse til pressevisning af den svensk gangster thriller Snabba Cash og har besluttet mig for at skrive en lille anmeldelse af filmen i anledningen af, at det var min første skoledag i det nye semester.

Snabba Cash foregår i Stockholm og tager udgangspunkt i økonomistuderende Johans liv. Johan - også kaldet JW - mænger sig med en masse overklasse yuppier, der alle har røven fuld af penge og ter sig, som om de ejer det hele (hvilket deres forældre sikkert gør). Han vil gøre alt for at være som de andre, men han er dog lige så broke som jeg selv, og må derfor skaffe penge til det søde liv i overhalingsbanen på anden vis.

torsdag den 12. august 2010

Improv Everywhere: Film Tema

Jeg elsker gruppen Improv Everywhere og alle deres gøglerier.

For noget tid siden kom de med denne sjove video, der tager udgangspunkt i den legendariske biblioteksscene fra Ghost Busters

35 Film på 2 min

Nu hvor jeg alligevel er igang herinde, vil jeg lige dele denne lille ultra cool animationsvideo med jeg.

Det er faktisk meget simpelt - 35 film på 2 minutter - Kan du dem alle sammen? Jeg kan ikke. Giv jeres bud på hvilke film der er tale om!



35mm from Pascal Monaco on Vimeo.

Inseption går i Limbo

Nu har jeg så endelig set Inception (eller for en uges tid siden). Dette betyder at jeg derfor endelig kan komme videre med mit liv - Dog vil jeg lige afrunde filmen KORT.

Inseption levet op til de fleste af mine høje forventninger, da det absolut er en fremragende blockbuster fra Hollywood. Der er faktisk meget langt mellem disse store produktioner, der kan skabes debat om - hvilket der må siges at være i efterveerne fra Inception - væltede snurretoppen?

onsdag den 11. august 2010

Link: LAMB

Jeg har i lang tid haft svært ved at finde tilfredsstillende film-blogs, og har næsten opgivet at finde flere danske - desværre. Jeg var dog sikker på at det ikke kunne være rigtigt, men utallige google søgninger endte som regel latterlige reklame blogs eller blogs om tante lizzi's forunderlige papirklip.


Denne søgning kan nu (næsten) officielt afblæses, da jeg er stødt på det forunderlige univers med navnet LAMB!


LAMB står for: The Large Association of Movie Blogs og er en kæmpe samling af de mange hundrede (!) blogs på nette der beskæftiger sig med film og alt der dertil hører. 


Der er pt. 663 film blogs tilmeldt LAMB - selvfølgelig af skiftende kvalitet. Siden giver godt overblik over reviews af nye film, ved at sammenligne mange af bloggenes vurdering. Og man kan også hurtigt få adgang til utallige forskellige podcasts. 


Siden kan ved første øjekast virke en smule overskelig, men giv jeg bare i kast med LAMB - og jeg vil garantere at i finder interessante blogs om netop den vinkel vedrørende film, som netop interessere jer


Hvis nogle af jer, har bud på andre gode danske eller engelske filmblogs er i mere end velkommen til at dele et link med mig i kommentarfeltet nedenunder.

tirsdag den 3. august 2010

Leonardo DiCapiro på 3 minutter!

Uha, så nærmer tiden sig. Imorgen skal jeg ENDELIG ind og se Inseption! Det er faktisk svært at beskrive hvor meget jeg glæder mig, hvilket blot er blevet forstærket af den voldsomme modtagelse filmen har fået.

mandag den 2. august 2010

Apatow Bloopers (fraklip)

Vi fortsætter i det humoristiske hjørne her på siden.

Igår skrev jeg bekendt om Idiocracy, som jeg tvivler på hele det glade danske folk har set - hvilket er en skam. Men jeg nævnte også at der var mange ligegyldige komedier, om teenagedrenge på jagt efter bryster - Og ja der er mange der er komplet ligegyldige. Dog sneg der sig en bølge ind over hollywood for en god håndfuld år siden, med teenage komedier, der rent faktisk var OK sjove, og de havde alle dét til fælles at de var produceret af den amerikanske producer Judd Apatow.

Undervurderet komedie: Idiocracy

Idiocracy (2006, Mike Judge)
 
Når jeg får venner på besøg til en film, vil de stort set altid gerne se en sjov af slagsen. Det var for mig personligt i en lang periode mega pres, for komedier havde jeg i en lang periode ikke mange af, og jeg blev derfor "tvunget" ud i et terræn jeg ikke var fuld kamp dygtig i.

Men jagten gik altså ind på nogle sjove film, der ikke var de almindelige ligegyldige "faldpåhalenkomedieromteenagedrengensjagtpåbryster" som mine venner alligevel nok havde set. Så jeg spejdede frisk og frejdigt nettet rund for at finde anbefalinger af sjove komedier, der ville kunne imponere mit  kræsne publikum.

En af de titler jeg stødte på adskillige gange var "Idiocracy".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats