søndag den 20. juni 2010

Pulp Fiction kronologi oversigt

Jeg faldt ved en tilfældighed over dette "lille" skønne skema på nettet og tænkte at jeg ville dele det medalle andre. Skemaet beskriver kronologisk tidsforholdet i Quentin Tarantino's mesterværk Pulp Fiction. Den første gang jeg så Pulp Ficktion fattede jeg heller ikke rigtigt hvad der varop og ned, men efterfølgende er det gået op for mig at netop den manglende kronologi løfter filmen op på højde med de største mesterværker i 90'erne.

Da jeg så filmen med min ekskæreste i sin tid, fattede hun ikke hvad der var op og ned, præcis som jeg gjorde første gang. Da jeg så ville prøve at forklare at "starten" ikke er "starten" gik det op for mig at dette var tæt på umuligt.

Det er netop derfor at dette skema er så genialt, og det skal netop bruges til at hjælpe nye Pulp Fiction fans til at forstå denne kæmpe genialitet.

Klik på billedet for at få det i fuld størelse:

tirsdag den 8. juni 2010

Frihed på prøve gøgl

De fleste danskere har en holdning til Erik Clausens person og i nogle tilfælde også til hans film. Jeg skal ikke gøre mig selv til Erik Clausen ekspert men jeg vil tro at grændsen mellem at elske eller hade Erik Clausen går ved sølvbryllup alderen.

Jeg hører til den del, der vil gøre alt hvad der står i min magt for IKKE at skulle se hans kommende film "Frihed på prøve", men derfor kan man jo godt tage hatten af for manden alligevel.

Grunden til at jeg vælger at tage manden op her på bloggen, er de tre små viral film/sketches han har lavet op til præmieren på Frihed på prøve. De er ganske sjove og skal på ingen måde ses som seriøse, men de viser at manden har selvironi og tør at tage pis på sig selv.

søndag den 6. juni 2010

Viral videoer til Toy Story 3

Inden den danske animations film "Rejsen til Saturn" kom for et par år siden, dukkede der flere forskellige små sjove klip op på youtube med forskellige kendte danskere. Dette var et led i filmens virale markedsføringskampagne og den viste sig at blive at blive en kæmpe succes, da mange tog i biffen for at se filmen efter at have set de små klip på nettet.

Nu er der så dukket et par videoer op for den nye Toy Story 3 (den skulle nok blive set uanset hvad). Jeg har endnu kun set tre videoer, som introducerer et par af det nye legetøj i filmen. Der er selvfølgelig en masse forskellige trailers og clip fra filmen på youtube, men dette er vist de eneste reelle viral film.

fredag den 4. juni 2010

Transformers 3 - Afslutning på Fox vs. Bay & the new girl

Nu ser det endelig ud til at hele transformers-babe historien er ved at have fundet sin afslutning. Det bliver højst sandsynlig den 23 årige Victoria Secret undertøjsmodel Rosie Huntington-Whiteley der skal spille den nye babe i transformers serien. Rosie har ikke tidligere spillet skuespil, men der er nok heller ikke de store kunstneriske forventninger til hendes medvirken i filmen, hvor hendes primære rolle bliver at agere blikfang for alle teenage drengene i biograferne. Der er lidt billeder af hende nederst i dette indlæg.
Personligt synes jeg ikke hun når Megan Fox til anklerne, men en flot ung dame er hun bestemt!

onsdag den 2. juni 2010

R

Jeg er vidst ret ringe til at få skrevet om de film jeg ser som jeg ellers lovede, men sådan er jeg og det beklager jeg. Dog får jeg stadig set en masse film for tiden, og jeg har aldrig gået så meget i biffen tidligere nu som jeg gør for tiden! - Det er lækkert, da film følgelig skal ses i de bløde sæder.

R (Micheal Noer & Tobias Lindholm, 2010)

En af de til jeg har set den seneste tid var den danske fængsels film R. Jeg fik sammen med et par venner sneget mig med til senior bio i den lokale biograf. Der var ikke nogle "seniorer" til denne forestilling, hvilket måske kan skyldes at filmen er ualmindelig voldsom. Men hvad ved jeg - Det kan jo også skyldes gratis kaffe og kage et andet sted i byen.

tirsdag den 1. juni 2010

Nye inception posters med et ords beskrivelse

Her har i lige de seneste billeder, der er blevet lagt på nettet. Jeg synes de er fede, men jeg er nok heller ikke så kritisk når det kommer til Christopher Nolans nye film Inception..


ELLEN PAGE - THE ARCHITECT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats