mandag den 31. maj 2010

Cool(ey) Fede filmtegninger

Her i min daglige tidsdræbende søgen på internettet efter fede ting er jeg endelig stødt på noget, der måske ikke er Dennis Hopper Cool, men stadig pisse røv sejt.

Jeg har ingen anelse om hvordan jeg havnede der, men pludselig befandt jeg mig på en blog tilhørende en mand ved navn Josh Cooley (selv hans navn antyder at noget fedt er nder opsejling)
Hr. Cooley er noget der hedder Story Artist for Pixar Animation Stdios. Jeg ved ikke helt præcist hvad dette dækker over, men manden har lavet en røvfld fede tegninger.

lørdag den 29. maj 2010

Dennis Hopper

17/5/1936 - 29/5/2010


torsdag den 27. maj 2010

Desperat Heidi Montag øver for Michael Bay


Jeg er ikke særlig begejstret for, at det nu bliver den anden opdatering i træk, der skal omhandle om den kommende Transformers film.

Men da det blev klart at Megan Fox ikke skulle være en del af den næste transformers film, gættede jeg sidst på, at det ville blive sjovt at følge hvad der nu skulle ske. Og SJOVT blev det!

Der har efter Fox/Bay skilsmissen været forskellige rygter fremme omkring hvem der skulle være den nye babe i Transformers. En af de mere sejlivede rygter har gået på, at det vil blive den blonde og storbarmede The Hills stjerne Heidi Montag, som skal overtage for Megan Fox. Det har nu vist sig at der til dels er hold i dette rygte, da en video er med Heidi Montag er dukket op på nettet.

torsdag den 20. maj 2010

Michael Bay siger farvel til Megan Fox?

Tsk tsk tsk..

Hvad har Michael Bay lige gang i!? -Megan Fox skulle efter sigende være ude af den næste film i rækken om de forvoksede legetøjs biler fra out of space! (.. Transformer)

Det skulle være overensstemmelser mellem Bay og Fox, der er skyld i bruddet. Filmene har ellers gjort Megan Fox til en verdens stjerne, som af mange bliver betragtet som verdens frækkeste kvinde - Derfor virker det en smule underligt, at Michael Bay tør at satse på en film uden hende.

Hun var trods alt noget nær det eneste der var værd at bruge tid på i toeren...

Dette er kun et rygte fra en lille hjemmeside, men hvis det er sandt bliver det faktisk interessant at følge den kommende films tilblivelse, der af mange ellers var blevet dømt ude efter toerens fiasko.


Your mind is the scene of the crime!


Prepare to get mind-fucked by Nolan - Again!

Endnu engang har en Christopher Nolan film formået at blive hypet til ukendelighed, som vi fx så med The Dark Knight - Og med god grund.

Nolan har endnu ikke skuffet verdens film elskere og har siden Memento begejstret i det meste af verden men sine store flotte produktioner, der henvender sig til flere end det normale mainstream segment. Folkene bag Nolan ved at han leverer varen hver gang, og det samme gør Nolan selv.

De er derfor ikke bange for at slå større brød op end de kan bage, når hans kommende film Inception skal hypes - De VED at den bliver et hit. Man kan sammenligne det med piger der VED at de er lækre.




mandag den 10. maj 2010

April film opdateringer

Jeps, efter nogle dages (10!) ventetid blev jeg endelig færdig med April måneds film opdateringer.

Jeg har i løbet af denne måned set både mange helt nye film og også et par halv gamle. Hele 12 film er det blevet til, hvoraf kun en enkelt er af dansk oprindelse. Filmene varierer meget i både stil, genre og kvalitet.

lørdag den 1. maj 2010

Batman 3 i biffen 2012!


Gary Oldman kom sidste år til at afsløre at de nye optagelser ville starte her i 2010, og som han selv sagde den gang:

"We start shooting next year," Oldman 'fessed. "Which means the movie won't come out for another two years. But you didn't hear it from me!"

Og sørme om den gode Gordon ikke fik ret, for idag har Warner Brothers offentliggjort relese datoen for den næste Batman film, der endnu engang vil have Christian Bale i rollen som den maskerede superhelt. Hvad der må siges at være endnu vigtigere er, at det endnu engang er manden der genoplivede Gotham - Christopher Nolan, der skal stå bag kameraret..

Det bliver virkelig spændene at følge den kommende tids rygter - der uden tvivl vil opstå - om hvilken skurk, der denne gang skal gøre livet surt for vores allesammens ynglings helt, samt hvem der skal spille denne!

Jeg ved i hvert fald at jeg glæder mig!

Dog glæder jeg mig for tiden mere til at se, hvad Nolan har fundet på til hans kommende film, Inception, der allerede har dansk premiere den 22 Juli, altså to år og to dage før det store brag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats