tirsdag den 27. april 2010

Anmeldelse: Lars and the real girl

Instrueret af Craig Gillespie, 2007
Man hører somme tider om børn, der vokser op med fantasi venner. De fleste børn leger med den ene eller anden form for dukke. Hvordan vil det se ud, hvis et voksent menneske havde en dukke, der samtidig var en del af dennes fantasi?

lørdag den 3. april 2010

Marts film opdateringer

Som sagt så gjort vil jeg lave min første opdatering på film jeg har set i marts måned.

Det har været en blandet pose bolcher, med gode og mindre gode film fra ind og ud land. Faktisk har jeg i denne måned ikke set nogle film, der har scoret top eller bund karakter. Det blev til otte film i denne måned, og de var alle seværdige. Der blev ikke givet 1 eller 2 taxi'er til nogle af de otte film, og de blev delt helt lige mellem 3 og 4 styks.

Jeg vil starte med at give Taxi'er til de fire film, der scorede 3 taxi'er i vilkårlig rækkefølge.

Måneds opdateringer

Jeg er godt klar over at jeg ikke vil få anmeldt alle de film jeg ser - Det er jeg sku for doven til. Følgelig vil jeg stadig tage mig tid til at anmelde gode film, men kan godt se at jeg ikke får det gjort.I stedet vil jeg starte et nyt fast tiltag her på bloggen, hvor jeg vil lave korte anmeldelser af ALLE det film jeg ser!!Dette vil ske sidst på måneden eller i starten af den nye, så jeg er opdateret med de sidste film.
I starten af det nye år lavede jeg en plan til hvordan jeg skulle få styr på de film jeg fik set i løbet af året. Dette blev hurtigt til et Word dokument, hvor de film jeg fik set blev vurderet med stjerner (1 til 5).
Indtil videre har jeg set 28 film, og det er blevet til fire film, der har fået 5 stjerner men stadig ingen film, der har fået nul.
Planen for denne side er at jeg vil opdatere min list herinde hver måned, med ultra korte anmeldelser af månedens film. Så kan dem som har lyst følge lidt med i projektet eller kommentere på vurderingerne!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats