mandag den 29. marts 2010

Plat, men supercool film citater!

Hvad har citatet:
"you had me at hello"

tilfælles med citatet:

"i have come here to chew bubblegum and kick ass... and i'm all out of bubblegum"

Jo, de er begge en del af de 100 cheesiest film citater som er samlet i denne youtube video. De ti min du bruger på at se filmen, vil blive ti af de bedste du har haft i denne uge. Enjoy!

torsdag den 18. marts 2010

Taxi Driver

Da nu Taxi Driver er navnet på min nye blog og De Niro flot pryder toppen, skyldes det jo at jeg anser denne film af Martin Scorsese som en af de ypperste film, der nogensinde er lavet i Amerika.

Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har set Travis Bickle stå foran spejlet og snakke med sig selv, og jeg er sikker på jeg nok skal få det af se mange gange senere hen.

mandag den 15. marts 2010

Anmeldelse: Un Prophéte (Profeten)

Endelig kom jeg en tur i biffen igen! Og så var jeg så heldig oven i købet at vælge en film, der var skide god.
Filmen hedder Un Prophéte og er instrueret af Jacques Audiard. Filmen handler om den 19 årige El Djebena, der kommer i fængsel og skal for at afsone 6 år. Han er opvokset på et børnehjem og har derfor ingen egentlig tilknytning til andre muslimer. Han forsøger så vidt muligt at passe sig selv, men det går hurtigt op for ham, at det ikke er muligt at leve i fængslet uden beskyttelse fra en af de to store bander - Muslimerne eller Korsikanerne.

søndag den 14. marts 2010

T-shirts til os nørder

Nu har jeg skrevet lidt forskelligt om film og tænkte jeg ville dele et fedt link til jer derude, der elsker film (og tøj).

Siden jeg vil dele med jer hedder "lastexittonowhere" og er en butik der sælger t-shirts med motiver fra diverse kult klassikere som "Deliverence, The Big Lebowski, RoboCop, Convoy" og mange mange flere.

De specielle ved denne butik er at filmene kun kan spottes af nørder og ikke direkte fortæller hvilken film de er fra.

Fx er denne T-shirt fra filmen Eternak Sunshine of the Spotless Mind:
og denne er selvfølgelig fra Godfather II:Prøv selv at se om i kan gætte følgende film, eller besøg selv hjemmesiden, hvis i er vilde med film og t-shirts:



onsdag den 10. marts 2010

Anmeldelse: Reprise



Instrueret af Joachim Trier, 2006

Jeg kan ikke huske, hvornår en norsk film sidst har gjort indtryk på mig, men det gør denne lille norske perle i højeste grad!

Erik (Espen Klouman-Højner) og Phillip (Anders Danielsen Lie) er bedste venner, og har den samme drøm - nemlig at få udgivet deres første roman. De sender deres to ud udkast og får to forskellige beskeder - Phillip er et stort talent og vil få sin bog udgivet, mens Erik stort set er talentløs.

Erik lader sig ikke slå ud af dette, og lever livet som ung fyr i Oslo. Til gengæld kan ikke Phillip ikke klare presset, og et halvt år efter udgivelsen må han indlægges efter at have ødelagt sig selv og sin lejlighed i en psykose.


tirsdag den 9. marts 2010

Anmeldelse: Hard Candy



Jeps så blev det tid til den første anmeldelse :)

Hard Candy (2005) Instrueret af David Slade.
Hvad ville du gøre, hvis du fik en hel dag til at gøre hvad du ville med Rudi Frederiksen eller ham der pigefotografen eller måske en hel tredje klam mand?
I Hard Candy følger vi den 14 årige Hayley (Ellen Page), der har chattet med en gammel fyr på nettet. De mødes og falder godt i hak sammen. Hayley flirter uskyldigt med den 20 år ældre mand, hvilket han nyder lidt for meget. Han får lokket hende med ham hjem, så hun kan se hans foto studie. Han lover hende guld og grønne skove i form af model karriere, mens han hælder sprut på hende.
Hayleys dagsorden kunne dog ikke være længere fra fotografen Jeff (Patrick Wilson), og bedst som han tror hun er ved at være der går han ud som et lys.
Han vågner op bundet til en stol, og langsomt fortæller Hayley at hun ved hvilket klamt svin han er.

Lidt om mig og bloggen

Som sagt så skal denne blog handle om film.

Jeg elsker film og bloggen vil indeholde forskellige anmeldelser fra film jeg ser (ikke nødvendigvis de bedste og sikkert heller ikke de nyeste).

Derudover vil jeg prøve at poste sjove/interessante ting, links og artikler omkring film som jeg nu støder på og jeg vil måske også prøve at skrive omkring nogle af de ting jeg oplever på min uddannelse som tager udgangspunkt i den danske filmbranche.

Min Film Blog


Ja hej..

Jeg har tidligere prøvet at lave en blog omkring film, men der var desværre ikke rigtig nogle der læste med eller kommenterede - Så den døde

Nu vil jeg så gøre et nyt forsøg - Med nyt OG gammelt materiale (lige til at komme igang).

Håber der dennegang kommer lidt respons :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

View My Stats